Tukea kielten opiskeluun toiveidesi mukaan!

Tuulikintie 3 A 90570 Oulu


Heippa! Olen 24-vuotias juuri aineenopettajaopinnot suorittanut englannin maisteriopiskelija, tuleva englannin ja ranskan opettaja. Olen innokas, ahkera sekä pitkäjänteinen, ja tartun tarmokkaasti uusiin haasteisiin. Tarjoaisin mielelläni sinulle yksityisopetusta tai muuta opiskelun tukea koulutusasteesta ja taitotasosta riippumatta kieliaineissa (suomi, englanti, espanja, ranska, ruotsi). Olen käytettävissä myös kääntämistä, oikolukua tai muita kirjallisia töitä varten.

Olen toiminut yksityisopettajana vuodesta 2019 yllä mainituissa kielissä kymmenille 6-60 vuotiaille oppilaille. Opetussuhteet ovat kestäneet useita vuosia, ja pääsääntöisesti kalenterissani on ollut joka päivä useita tunteja. Lisäksi olen tehnyt ammattimaisia käännös- ja kielentarkastustöitä esimerkiksi yliopistotutkijoille ja yrityksille. Olen tehnyt myös opetusharjoittelun ja sijaisuuksia yläkouluissa ja lukioissa. Olen saanut myönteistä palautetta erityisesti kärsivällisyydestäni, täsmällisyydestäni, rentoudestani ja kannustavuudestani.

Opetus voi sisältää keskustelun, lukemisen, kirjoittamisen tai kuuntelemisen harjoittelua tai vaikka näitä kaikkia. Opintoni ja kokemukseni ovat kartuttaneet erilaisten opiskelutekniikoiden tuntemusta: löydämme varmasti oppilaalle yksilöllisesti sopivat keinot!

Palkan, opetuspaikan ja aikataulujen suhteen olen hyvin joustava; kaikki voidaan sopia toiveidenne mukaan. Myös etäopetus onnistuu mainiosti. Otathan rohkeasti yhteyttä!

 

☎   0443100306


Oppiaineet:
Suomi
Ruotsi
Englanti
Ranska
Espanja

Nimi:
Jiko Kylén

Puhelinnumero:
0443100306

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
24 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
20 EUR

Lisätty:
lauantai 25. maaliskuuta 2023 klo 18.14
(6 kuukautta sitten)

Päivitetty:
lauantai 25. maaliskuuta 2023 klo 18.21
(6 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
1051 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Suomen kielen opettajat
Ruotsin kielen opettajat
Englannin opettajat
Ranskan kielen opettajat
Espanjan kielen opettajat
Opettajat Oulu
Opettajat Kuivasjärvi
Opettajat Isko
Opettajat Puolivälinkangas
Opettajat Kaijonharju
Opettajat Pyykösjärvi
Opettajat Syynimaa