Tehokasta ruotsin kielen opetusta kaikille taitotasoille lapsista aikuisiin (myös S2 sekä saksa perustasolla)

Huopalahdentie 27, 00350 helsinki


Haluatko saada tehokasta ja taitavaa ruotsin kielen opetusta itsellesi tai lapsellesi? Olen kokenut yksityisopettaja ja tällä hetkellä töissä myös lukiossa ruotsin kielen opettajana. Olen prepannut paljon aikuisia eri tarpeisiin ruotsin kielessä jo 10 vuoden ajan (esim. valmistautuessa YKI-testeihin) ja lisäksi monet abiturientit/lukiolaiset ovat hyötyneet lisäopetuksesta esim. ylioppilaskirjoituksiin valmistautuessa. Minulla on monipuolinen työkokemus opettajana: olen työskennellyt Helsingin yliopiston kielikeskuksessa, Metropolia ammattikorkeakoulussa, Omniassa, lukioissa ja myös yläasteella. Suurin osa yksityisoppilaistani on ollut 13-19v. koululaisia tai sitten aikuisia. Omaan työkokemusta myös asiakaspalvelualalta sekä markkinointi-ja myyntialan töistä, joten perspektiiviä ja monipuolista kokemusta löytyy.

Olen iloinen, helpostilähestyttävä, tarkka ja rauhallinen opettaja. Minua on kehuttu myös selkeäksi, motivoivaksi ja hyväksi opettajaksi. Valmennan niin suullista taitoa, kirjoitusta kuin kielioppiakin, se mikä on juuri sinun/lapsesi tarve. Opetus onnistuu helposti etänä esim. Skypen tai Meetin välityksellä. Tarvittaessa lähiopetus onnistuu myös esim. Kampissa tai Triplassa. Aikatauluni ovat vaihtelevat, yleensä opetus onnistuu parhaiten klo 12-20 välillä, toki välillä lukujärjestykseni vaihtelee, mutta pääsääntöisesti tuolla aikavälillä. Tuntien pituudet vaihtelevat 60min, 75min ja 90min välillä tavallisesti

Olen opiskellut pääaineeni ruotsin lisäksi saksan kielen perusopinnot sekä suomen kielen sivuaineopinnot (perus- ja aineopinnot), joten pystyn opettamaan saksaa myös yläaste- ja lukiotasolla. Kokemusta on myös S2- ja äidinkielen opetuksesta. Olen opiskellut sekä Vaasan että Helsingin yliopistoissa ja olen vlamistunut filosofian maisteriksi. Olen myös opiskellut ja työskennellyt Tukholmassa yhden vuoden.

Laita rohkeasti viestiä ja kerro, millaista tukea sinä / lapsesi tarvitsisi ruotsin kielessä, niin jutellaan tarkemmin.

 

☎   0405496395


Oppiaineet:
Suomi
Ruotsi
Saksa

Nimi:
Laura Hakamäki

Puhelinnumero:
0405496395

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
35 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
37 EUR

Lisätty:
marraskuu 3, 2022 21:33 (24 päivää sitten)

Päivitetty:
marraskuu 3, 2022 23:30 (24 päivää sitten)

Ilmoitus katsottu:
300 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Suomen kielen opettajat
Ruotsin kielen opettajat
Saksan kielen opettajat
Opettajat Munkkiniemi
Opettajat Kerte
Opettajat Helsinki
Opettajat Haga
Opettajat Haaga
Opettajat Espoo
Opettajat Munkkivuori
Opettajat Etelä-Haaga
Opettajat Tarvo
Opettajat Pikku-Huopalahti