Tehokasta ja innostavaa ruotsin kielen ja äikän opetusta (s2, sa+en)

Paciuksenkaari 19, 00270 Helsinki, Suomi


Haluatko saada tehokasta ja taitavaa ruotsin kielen tai äidinkielen (myös S2) opetusta itsellesi tai lapsellesi? Opetus onnistuu myös kesällä joustavin aikatuluin!

Olen kokenut yksityisopettaja ja tällä hetkellä töissä myös lukiossa ruotsin kielen opettajana. Olen prepannut paljon niin aikuisia kuin lapsia eri tarpeisiin ruotsin kielessä jo yli 10 vuoden ajan (esim. valmistautuessa YKI-testeihin) ja lisäksi monet abiturientit/lukiolaiset ovat hyötyneet lisäopetuksesta esim. ylioppilaskirjoituksiin valmistautuessa. Olen myös motivoinut yläastelaisia parempiin tuloksiin.

Minulla on monipuolinen työkokemus opettajana: olen työskennellyt mm. Helsingin yliopiston kielikeskuksessa, Metropolia ammattikorkeakoulussa, lukioissa sekä yläasteella. Suurin osa yksityisoppilaistani on ollut 13-19-vuotiaita tai aikuisia. Omaan työkokemusta myös asiakaspalvelualalta sekä markkinointi-ja myyntialan töistä, joten perspektiiviä ja monipuolista kokemusta löytyy.

Olen iloinen, helpostilähestyttävä, tarkka ja rauhallinen opettaja. Minua on kehuttu myös selkeäksi, motivoivaksi ja innostavaksi opettajaksi. Valmennan niin suullista taitoa, kirjoitusta kuin kielioppiakin, se mikä on juuri sinun/lapsesi tarve. Opetus onnistuu helposti etänä esim. Skypen tai Meetin välityksellä. Tarvittaessa lähiopetus onnistuu myös esim. Kampissa tai Triplassa. Aikatauluni ovat vaihtelevat, yleensä opetus onnistuu parhaiten klo 12-20 välillä, toki välillä lukujärjestykseni vaihtelee ja joustovaraa on. Tuntien pituudet vaihtelevat 60-90 minuutin välillä.

Olen opiskellut pääaineeni ruotsin lisäksi saksan kielen perusopinnot sekä suomen kielen sivuaineopinnot (perus- ja aineopinnot), joten pystyn opettamaan saksaa myös yläaste- ja lukiotasolla. Kokemusta on myös S2- ja äidinkielen opetuksesta. Englantia osaan myös hyvin. Olen opiskellut sekä Vaasan että Helsingin yliopistoissa ja olen valmistunut filosofian maisteriksi. Olen myös opiskellut ja työskennellyt Tukholmassa yhden vuoden.

Laita rohkeasti viestiä ja kerro, millaista tukea sinä / lapsesi tarvitsisi ruotsin kielessä, niin jutellaan tarkemmin ja tehdään suunnitelma.

 

☎   0405496395

Oppiaineet:
Suomi
Ruotsi
Englanti
Saksa

Nimi:
Laura Hakamäki

Puhelinnumero:
0405496395

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
36 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
40 EUR

Lisätty:
perjantai 17. marraskuuta 2023 klo 23.32
(8 kuukautta sitten)

Päivitetty:
perjantai 31. toukokuuta 2024 klo 7.34
(1 kuukausi sitten)

Ilmoitus katsottu:
1425 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Suomen kielen opettajat
Ruotsin kielen opettajat
Englannin opettajat
Saksan kielen opettajat
Opettajat Meilahti
Opettajat Kerte
Opettajat Helsinki
Opettajat Espoo
Opettajat Etelä-Haaga
Opettajat Tarvo
Opettajat Pikku-Huopalahti
Opettajat Niemenmäki