suomen kieli, suomi toisena kielenä ja ruotsin etäopetus

Livornonkatu 5, 00220 Helsinki, Suomi


Tervetuloa Opintolaan! Welcome to Opintola.

Olen luokanopettaja, erityisopettaja ja kasvatustieteiden maisteri, opetan suomea äidinkielenä, suomea toisena tai vieraana kielenä sekä peruskoulun ja lukion ruotsia. Opetustunti 50 min.

Minulla on pitkä kokemus peruskoulussa luokilla 1-9 suomi äidinkielenä ja suomi toisena kielenä -opetuksessa.
Pidän tunteja päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Koululaisille teen aina harjoituskokeet. Koululaisten opetushinta 60e/ 50 min.

Tarvitseeko yrityksesi työntekijät varmuutta suomenkielen puhumiseen? Siihen tarpeeseen sopii keskusteluun perustuva kielenopetus. Minulla on kokemusta myös tästä osa-osa-alueesta.


Tarvitsetko aikuisena selkeyttä ja kielenhuollon näkökulmaa suomen kieleesi vai tarvitsetko varmuutta tekstiesi ilmaisuun? Minä autan.

Hintaan sisältyy vero. Minulla on Y-tunnus ja olen ALV-velvollinen.

Kotisivuni:
https://www.opintola.fi/

I’m a qualified class teacher and special ed teacher and ready to teach also in English both adults and children: Finnish As second language and Swedish for foreigners. The teaching will happen online for the time being.
The first lesson is offered half prize.
The hour prize includes tax. I have a Y-trademark.
My homepage:
https://www.opintola.fi/

Saamiani palautteita:

Kolleegani kuvaus minusta:

Laila on kollegani, jonka kanssa on ollut aina antoisaa ja mutkatonta työskennellä. Laila on erityisopettajana raudanluja ammattilainen ja hänen työskentelyssä näkyy vuosikymmenien kokemus opetustyöstä. Ammattitaidon lisäksi Laila on hyväsydäminen, empaattinen ja helposti lähestyttävä ihminen. Laila osaa kohdata oppilaat ammattitaitoisella ja lämpimällä asenteella, yksilöllisesti jokaisen oppilaan taitotasoa vaativalla

Huoltajien ja oppilaideni palautteita:

Kaiken kaikkiaan olen todella iloinen, että olemme löytäneet sinut. Tuhannesti kiitoksia!
Yläkoululaisen äiti

Laila is a very interactive and encouraging teacher, and makes learning languages easy for people based on their individual skill levels and needs for learning. She is a kind teacher who encourages effective learning, and her lessons helped me quickly grasp language rules and grammar.
Oli kiva oppia Lailan kanssa!
Br, A grade 9 student

Laila as my tutor always prepared each lesson to help with my weaknesses in the Finnish language as well as notes to prepare for each test. Even outside of lessons she was very active in answering questions at any time of the day. Thanks to her teaching and resources my grade had developed from 6 to an 8 in my final report card.

From Grade 9 student


"Lailan avulla poikamme on saanut itsevarmuutta suomenkielen käyttöön ja ilo opiskeluun on palannut. Hän lähti tunneille aina mielellään. Pojan omien sanojen mukaan, oli kiva, että Laila auttoi minua ja teki opiskelusta kivaa."
7. luokkalainen ja huoltaja

Lailan kanssa yhdessä tekeminen ja oppiminen oli hauskaa ja auttoi minua hahmottamaan missä osa-alueissa todella tarvitsin tukea.
Pelastit 6-luokan opintoni! Kiitos
-Tyttö 12v

Sijoitus lapseni oppimisen tukemiseen on maksanut itsensä takaisin moninkertaisesti. Meillä asuu itsevarma nuori jonka koulunkäyntiä ei varjosta enää lukihäiriön tuoma epävarmuus tai negatiivinen käsitys itsestään oppijana.
Suuret kiitokset Lailalle!
-Marjo, oppilaan äiti

Yrityksen keskusteluryhmäläisen palaute:
Vain puolen vuoden jälkeen, ymmärsin että lyhyessä ajassa olen oppinut aika paljon. Nyt minun suomen kielen taidot on huomattavasti paremmin. Suuret kiitokset Lailalle!
- Roman

Laila on täydellinen opettaja, aina mukava ja avukas! Hänen avulla olen parantanut kielioppini, ja samalla oppinut muutaman asian suomen kulttuurista. Laila osaa selittää vaikeita asioita, jotta ymmärrän ne helposti. Suosittelen häntä vahvasti.
-Niko

Laila is a very interactive and encouraging teacher, and makes learning languages easy for people based on their individual skill levels and needs for learning. She is a kind teacher who encourages effective learning, and her lessons helped me quickly grasp language rules and grammar.

Oli kiva oppia Lailan kanssa!
Br, A grade 9 student

 

☎   358442944573


Oppiaineet:
Suomi
Ruotsi

Nimi:
Laila Haglind

Puhelinnumero:
358442944573

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
66 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
66 EUR

Lisätty:
sunnuntai 24. tammikuuta 2021 klo 10.27
(3 vuotta sitten)

Päivitetty:
perjantai 29. joulukuuta 2023 klo 9.47
(3 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
5664 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Suomen kielen opettajat
Ruotsin kielen opettajat
Opettajat Lapinlahti
Opettajat Kerte
Opettajat Helsinki
Opettajat Espoo
Opettajat Tarvo
Opettajat Ruoholahti
Opettajat Jätkäsaari