Opetusta kielissä (suomi, ruotsi, englanti), kirjoittamisessa, kauppatieteissä sekä digitaidoissa

Albertinkatu 38, 00180 Helsinki, Suomi


Hei!
Olen 21-vuotias kauppakorkeakoulun opiskelija pääaineena johtaminen ja sivuaineena taloustiede. Olen kaksikielinen (suomi ja ruotsi) sekä puhun sujuvasti englantia. Olen asunut ulkomailla (Ruotsi) ja opiskelen kansainvälisessä kauppakorkeakoulussa pääosin englanniksi. I can also tutor in English, Jag kan även undervisa på svenska.

Opetan mielelläni:
- Kielissä: suomi, ruotsi ja englanti
- Esseiden ja CV:n kirjoittamisessa (esim. kauppakorkeakoulun oppiaineissa, lukion ja peruskoulun esseissä, motivaatiokirjeissä tai muissa hakemuksissa)
- Kauppakorkeakouluun liittyvissä aineissa, erityisesti johtaminen, viestintä, markkinointi, statistiikka (SPSS, Excel) sekä taloustiede
- Peruskoulun ja lukion oppiaineissa: yhteiskuntaoppi, historia. Voin auttaa hahmottamaan asioita ja tarjoan koepreppausta esimerkiksi erilaisten kysymysten muodossa
- Digitaidoissa, esimerkiksi: word, excel, powerpoint, sosiaalinen media ja siellä markkinointi

Minulla on aiempaa kokemusta yksityisopetuksesta niin alakoululaisten kuin lukiolaistenkin kanssa ja erityisesti opetuskokemusta lasten parissa. Pyrin räätälöimään opetukseni jokaiselle oppilaalle heille mieluisalla ja hyödyllisellä tavalla. Joidenkin oppilaiden kanssa olen heidän toiveidensa mukaan ollut keskusteluseurana, jotta he saavat varmuutta puheeseen, oppivat lauseiden muodostusta, kielioppia sekä sanastoa positiivisessa ympäristössä. Toisten kanssa on tehty yhdessä tehtäviä, jolloin oppilas saa heti tarvittavan avun. Tarkistan tehtävät ja jos korjattavaa on, pyrin myös kertomaan, miksi toinen vastaus on oikein perusteluiden kera. Kuten sanottu, opetusmetodi riippuu täysin opetettavasta, hänen tasostansa, iästä sekä toiveista, mutta uskon, että kaikille löytyy oma tapa oppia.

Ihmisenä olen pirteä sekä sosiaalinen ja tulen toimeen kaikenikäisten kanssa. Olen kekseliäs ja innovatiivinen sekä uskon, että voin tehdä opiskelusta mieluisaa esimerkiksi historiassa käytän apuna tarinallisuutta ja kielioppirakenteissa loruja, mitkä muistaa paremmin kuin ranskalaiset viivat.

Opetan pääosin etänä ja olen todennut sen olevan hyvä tapa. Minulla on hyvät etäyhteislaitteet ja osaan neuvoa myös oppilasta omien laitteidensa käytöstä. Voitte olla yhteydessä sähköpostilla ja vastaan mielelläni lisäkysymyksiin.

Toivottavasti kuulemme pian!


Oppiaineet:
Suomi
Ruotsi
Englanti
Tilastotiede
Liiketalous
Taloustiede
Historia
Yhteiskuntatieteet
Tietotekniikka
Muut aineet

Nimi:
Maria

Puhelinnumero:
-

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
21 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
35 EUR

Lisätty:
tiistai 4. tammikuuta 2022 klo 3.33
(2 vuotta sitten)

Päivitetty:
tiistai 28. kesäkuuta 2022 klo 14.22
(1 vuosi sitten)

Ilmoitus katsottu:
2862 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Suomen kielen opettajat
Ruotsin kielen opettajat
Englannin opettajat
Tilastotieteen opettajat
Liiketalouden opettajat
Taloustieteen opettajat
Historian opettajat
Yhteiskuntatieteiden opettajat
Tietotekniikan opettajat
Muiden aineiden opettajat
Opettajat Lapinlahti
Opettajat Kerte
Opettajat Kamppi
Opettajat Hietalahti
Opettajat Helsinki
Opettajat Espoo
Opettajat Tarvo
Opettajat Punavuori
Opettajat Kaisaniemi