Matalan kynnyksen opetusta!

Kelohongantie 9, 02120 Espoo, Suomi


Haluatko sujuvoittaa englannin kielen osaamista? Tai kasvattaa biologian ymmärrystäsi? Ja näiden kautta löytää oppimisen ilon ja ehkä jopa kasvattaa arvosanojasi?

Olen motivoiva ja innostava opettaja, jolle tärkeintä on löytää opiskelijalle tai oppilaalle sopivin opetustapa. Minuun saa ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä, ja sekä englannissa, että biologiassa voidaan lähteä liikkeellä tarvittaessa aivan perusasioista - näin rakennetaan kestävä perustus, jonka päälle on helppo tulevaisuudessa rakentaa!

Englanti on minulle kuin toinen äidinkieli, ja puhunkin sitä sekä kotona että töissä päivittäin. Autan mielelläni niin kieliopin, puhetaidon kuin lukemisen ymmärtämisenkin kanssa! Englannin kielen sanasto on minulla todella laaja, joten opetan mielelläni kaiken tasoisia oppijoita. Lisäksi olen täysin sujuva norjan kielessä ja oma äidinkieleni on suomi, josta kirjoitinkin ylioppilaskirjoituksissa laudaturin.

Koulutukseltani olen ekologian ja evoluutiobiologian maisteri Helsingin Yliopistolta, vuosimallia 2023. Työskentelen lisäksi tutkijana ja hankekoordinaattorina ympäristötieteiden alalla, joten tietotaitoa biologian alalta löytyy. Jaankin sitä mielelläni eteenpäin! Pohditaan yhdessä sinua askarruttavia kysymyksiä tai kokonaisuuksia.

Opetan mielelläni etäyhteyksillä, oppilaan kotona tai lähialueen kahvilassa. Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinulle sopivin tapa englannin kielen kiekuroihin ja biologian saloihin!

 

☎   +358413181518






Oppiaineet:
Suomi
Englanti
Muut kielet
Biologia

Nimi:
Ella Ahti

Puhelinnumero:
+358413181518

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
27 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
30 EUR

Lisätty:
maanantai 29. tammikuuta 2024 klo 10.52
(2 kuukautta sitten)

Päivitetty:
maanantai 29. tammikuuta 2024 klo 11.13
(2 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
456 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Suomen kielen opettajat
Englannin opettajat
Muitten kielien opettajat
Biologian opettajat
Opettajat Tapiola
Opettajat Kirkkonummi
Opettajat Kerte
Opettajat Helsinki
Opettajat Espoo
Opettajat Westend
Opettajat Hagalund