VIP Englannin yksityisopetusta rennolla otteella Tampereen alueella lähiopetuksena tai etänä ympäri Suomen

Rinnekuja 11, 33960 Tampere, Finland


Onnistumisen elämyksiä oppimisesta
- Kaikenikäiset ja -tasoiset opiskelijat ovat tervetulleita opiskelemaan kanssani. Voimme harjoitella yhdessä esimerkiksi englannin kirjoittamista, lukemista, sanastoa, kielioppia, ääntämistä, puhumista ja reagointia vieraalla kielellä.
- Yksityisopetuksessa on se hyvä puoli, että voimme tehdä juuri sellaisia asioita, joita sinä tarvitset ja joista on sinulle eniten hyötyä. Saat kertoa vapaasti toiveistasi, ja räätälöin opetuksen sinulle. Sovimme yhdessä opetuksen tavoitteista ja etenemme kullekin oppilaalle sopivaa tahtia.
- Minulle on tärkeää, että opetus tuntuu sinusta mielekkäältä ja että oppiminen on mukavaa. Haluan, että opiskelu tuo sinulle onnistumisen iloa sekä oivaltamisen ja uuden oppimisen onnea.

Pitkä ja monipuolinen kokemus opettajan työstä
- Opetuskokemusta minulla on yli 10 vuoden ajalta. Olen opettanut peruskoulussa ja lukiossa omien oppiaineideni lisäksi lähes kaikkia muitakin aineita.
- Minuun kannattaa ottaa yhteyttä myös, jos koulussa on vaikeuksia englannin kanssa. Ongelmat lähtevät usein ratkeamaan myös koulussa, kun ulkopuolinen ihminen eli minä tulen auttamaan.
- Yksityisoppilaita minulla on ollut vuodesta 2017. Suurin osa oppilaistani on aikuisia, mutta olen opettanut paljon myös peruskoululaisia ja lukiolaisia.
- Minulla on kokemusta myös ylioppilaskirjoituksiin ja kansainväliseen englannin kielen tasokokeeseen (IELTS) valmennuksesta.

Opettamani aineet: englanti sekä suomi vieraana kielenä
- Pystyn auttamaan kaikilla englannin kielen osa-alueilla, olit sitten vasta-alkaja tai jo pidemmälle edistynyt. Varmistetaan yhdessä, että opinnot, yo-kirjoitukset ja muut kokeet sekä työelämän kielenkäyttötilanteet kuten työhaastattelut, esitelmät ja erilaiset kirjalliset työt kuten vaikkapa raportit sujuvat mahdollisimman hyvin.
- Minulla on ollut useampia suomi vieraana kielenä -opiskelijoita. Haluan opettaa käytännönläheistä ja hyvää suomea enkä takertua liikaa kielioppitermeihin.
- Kerro, jos tarvitset apua muidenkin aineiden oppimisessa. Olen opettanut yksityisoppilailleni englannin lisäksi suomea, saksaa, matematiikkaa ja historiaa, mutta muutkin kouluaineet onnistuvat tarvittaessa. Kielistä voin opettaa lisäksi ruotsia. Ota minuun yhteyttä kotisivuiltani löytyvällä yhteydenottolomakkeella (https://onnioppia.fi/) tai soita ja kerro toiveistasi.

Käytännön asioita opetuksesta
- Opetan pääasiassa etänä Teamsin välityksellä, mutta myös lähiopetus onnistuu Tampereen seudulla. Minulla on auto, joten pääsen myös tulemaan luoksesi tarvittaessa.
- Työhuoneelleni Pirkkalaan saa myös tulla opiskelemaan. Edestä löytyy ilmaista parkkitilaa. Lähin linjan 8 bussipysäkki on reilun puolen kilometrin päässä, kävelymatkaa on noin 10 min.
- Nettisivuiltani löytyy entisten ja nykyisten oppilaitteni ja/tai heidän vanhempiensa kirjoittamia kokemuksia ja suosituksia opiskelusta kanssani.
- Nettisivuillani on myös hinnasto. Vaihtoehtona on irtotunteja tai eri pituisia kursseja ja eri pituisia oppitunteja. Hinnat sisältävät ALV:n. Peruskoululaiset saavat alennusta kaikista kursseista ja oppitunneista.

Ota minuun yhteyttä, niin keskustellaan, millaiselle yksityisopetukselle sinulla olisi tarvetta ja miten voisin sitä sinulle tarjota.

terv. Sanna
0405566736
[email protected]
https://onnioppia.fi/

 

☎   0405566736

Oppiaineet:
Suomi
Englanti
Historia
Yhteiskuntatieteet

Nimi:
Sanna Kare

Puhelinnumero:
0405566736

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
47 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
74 EUR

Lisätty:
tiistai 30. huhtikuuta 2024 klo 14.33
(23 päivää sitten)

VIP-näkyvyys erääntyy:
perjantai 31. toukokuuta 2024 klo 15.51
(7 päivän päästä)

Ilmoitus katsottu:
148 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Suomen kielen opettajat
Englannin opettajat
Historian opettajat
Yhteiskuntatieteiden opettajat
Opettajat Tampere
Opettajat Tamare
Opettajat Pirkkala
Opettajat Niemenmaa
Opettajat Horkkala
Opettajat Turri
Opettajat Kyösti