Yksityisopetusta matemaattisluonnontieteissä etänä yläkoulu ikäiselle

Niittykumpu (M), 02200 Espoo, Suomi


Olen Ahinsa Meriläinen, vasta valmistunut ylioppilas Espoosta ja tarjoan matematiikan, fysiikan ja kemian opetusta yläaste- ja mahdollisesti myös lukio tai ala-aste ikäisille oppilaille ja opiskelijoille. Tavoitteeni on hakea ensivuonna Aalto Yliopistoon Tuotantotalouden Diplomi-insinöörin oppeihin ja kehitän itseäni vastaavien aineiden opinnoissa jatkuvasti.

Opetus tapahtuu Discord nimisellä sovelluksena etänä. Tällöin näytön streemaaminen oppilaalle ja tehtävien ratkaisujen näyttäminen onnistuu mutkitta ja samalla pidämme puhe ja video yhteyden, jolloin pystymme keskustelemaan reaaliajassa oppilaan kanssa ja opetus helpottuu huomattavasti.

Olen aikaisemmin pitänyt muutaman matematiikan oppitunnin ala-asteella ja minulla on työpaikka vanhalla ylä-asteellani luonnontieteiden sijaisena. Pärjäsin yläkoulussa matemaattisluonnontieteissä erinomaisin arvosanoin, joten osaan varmasti olla avuksi. Olen kärsivällinen ja mukava, sekä selitän kaiken perusasioista lähtien. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa, katsomme yhdessä ratkaisut kaikkiin tehtäviin. Minua on kehuttu hyvin motivoivaksi henkilöksi, joten ehkä saan sinussakin sisäsyntyisen innon esiin. Korostan sitä, että asenne ratkaisee ja että et opiskele pakon vuoksi vaan koska se kehittää sinua ja auttaa sinua näkemään asioita uusin silmin samalla mahdollistaen tavoitteideisi saavuttamisen.

Voin opettaa asian ns. "teoriana" ennen tehtävien tekoa tai oppilas voi lähettää minulle kysymykset ja aihealueet vaikka whatsappissa etukäteen, jotta kerkeän valmistella oppituntia. Minuun voi olla pikku kysymystenkin suhteen yhteydessä, vastaan viesteihin heti kun kykenen. Hinnastakin voidaan neuvotella molemmille sopiva summa. :)

Oppimisen iloa ja mukavaa kesää, ollaan yhteydessä!

Ystävällisin terveisin,
Ahinsa Meriläinen

 

☎   0442036425


Oppiaineet:
Matematiikka
Fysiikka
Kemia

Nimi:
Ahinsa Meriläinen

Puhelinnumero:
0442036425

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
19 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Tuntihintapyyntö:
25 EUR

Lisätty:
heinäkuu 4, 2020 22:02 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty:
heinäkuu 4, 2020 22:16 (4 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
742 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Matematiikan opettajat
Fysiikan opettajat
Kemian opettajat
Opettajat Kirkkonummi
Opettajat Kokinkylä
Opettajat Kerte
Opettajat Haukilahti
Opettajat Espoo
Opettajat Niittykumpu
Opettajat Tarvo