Valmis hallitsemaan ranskaa vaivattomasti?

Prunnintie 4, 33960 Pirkkala, Finland


Hei kaikille kielten ystäville! Valmis hallitsemaan ranskaa vaivattomasti? Liity mukaan värikkääseen kieliseikkailuun, jossa yksilöllinen oppiminen kohtaa asiantuntemuksen. Olet sitten aikuinen, opiskelija tai oppilas: yhdessä sovitamme menetelmät tarpeisiisi ja tasollesi. Säännölliset arvioinnit takaavat menestyksesi ranskan hallinnassa. Se ei ole vain kieli, se on avain menestykseesi! Tehdään ranskan unelmistasi todellisuutta.

Olen belgialainen ranskankielinen, ja olen asunut Suomessa jo 20 vuotta. Puhun sujuvasti viittä kieltä ja minulla on erinomainen tietämys menetelmistä, jotka toimivat tavoitteidesi mukaisesti. Olen työskennellyt teknisenä opettajana yliopistossa ja suorittanut "Yliopiston perus opettajan pedagogiset opinnot" -tutkinnon vuonna 2008. Olen kahden lapsen äiti, ja molemmat puhuvat sujuvasti myös ranskaa. Minulla on mahdollisuus käyttää lapsille soveltuvia oppikirjoja, sekä pienille että suuremmille lapsille.

Liity mukaan värikkääseen kieliseikkailuun, jossa yksilöllinen oppiminen kohtaa asiantuntemuksen, olet sitten aikuinen, opiskelija tai koululainen.

Palvelumaksuni perustuvat yksityistuntiin yhden henkilön kanssa, ja opetus tapahtuu verkossa. Läsnäoloni paikan päällä on mahdollista lisämaksua vastaan. Jos haluat ryhmätunteja, näitä maksuja sovitellaan tarvittaessa.

 

☎   +358401801845


Oppiaineet:
Ranska

Nimi:
Kati Fonteyn

Puhelinnumero:
+358401801845

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
41 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
50 EUR

Lisätty:
perjantai 12. tammikuuta 2024 klo 9.55
(5 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
524 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Ranskan kielen opettajat
Opettajat Tampere
Opettajat Tamare
Opettajat Pirkkala
Opettajat Killo
Opettajat Horkkala
Opettajat Loukonlahti