Tukea peruskoululaiselle eri oppiaineissa

Yrjönkatu 15, 00100 Helsinki, Suomi


Hei!
Onko lapsellasi haasteita yhdessä tai useammassa oppiaineessa? Tarjoan yksilöllistä lähiopetusta kaikenikäisille peruskoululaisille oppilaan kotona tai kirjastossa pääkaupunkiseudulla. Voin tarjota palvelua myös vanhemmille henkilöille, jotka tarvitsevat peruskoulutasoista opetusta kyseisistä oppiaineista (esim. ruotsin tai englannin kielen kielioppi).
Oppiaineet: matematiikka, ruotsi, englanti, suomi. Tarvittaessa voin auttaa myös monissa lukuaineissa läksyjen tekemisessä tai kokeeseen kertaamisessa. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti arkipäivisin koulupäivän jälkeen, satunnaisesti mahdollista myös viikonloppuisin. Opetuskielenä on suomi.

Minulla on kannustava ja kärsivällinen opetustyyli. Haasteellisemmissa oppimistilanteissa jaksan kerrata asioita uudestaan ja uudestaan ja annan kiitosta pienistäkin edistysaskeleista. Olen luonteeltani myönteinen, melko rauhallinen ja lempeä, minusta löytyy myös eloisuutta ja iloisuutta.. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja erityispedagogi. Minulla on kokemusta yksityisopetuksesta muutamia vuosia.

Hinnat oppitunnin pituuden mukaan: 54 euroa/45 min, 70 euroa/60 min ja 96 euroa/90 min (alv sisältyy hintoihin). Hintoihin lisätään myös matkakulut: ab-vyöhykkeellä 6 euroa/käynti ja abc-vyöhykkeellä 10 euroa/käynti.
Huom! Hinnat pysyvät samoina opetuskertojen määrästä riippumatta. Hinnoissa huomioitu myös matkoihin ja mahdollinen opetusvalmisteluihin käytettävä aika.
Kysy tarjousta, mikäli oppilaita on samaan aikaan useampi kuin yksi.

Ota yhteyttä, niin pääsemme puhumaan lisää sekä sopimaan mahdollisesta tapaamisesta: [email protected]
Oppiaineet:
Suomi
Ruotsi
Englanti
Matematiikka

Nimi:
Miia

Puhelinnumero:
-

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
53 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Tuntihintapyyntö:
54 EUR

Lisätty:
syyskuu 14, 2021 13:35 (6 päivää sitten)

Päivitetty:
syyskuu 17, 2021 11:01 (3 päivää sitten)

Ilmoitus katsottu:
111 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Suomen kielen opettajat
Ruotsin kielen opettajat
Englannin opettajat
Matematiikan opettajat
Opettajat Kerte
Opettajat Kamppi
Opettajat Helsinki
Opettajat Espoo
Opettajat Tarvo
Opettajat Kaisaniemi
Opettajat Hagnäs