VIP Tukea peruskoululaiselle eri oppiaineissa

Yrjönkatu 15, 00100 Helsinki, Suomi


Hei!
Onko lapsellasi haasteita yhdessä tai useammassa oppiaineessa? Tarjoan yksilöllistä lähiopetusta kaikenikäisille peruskoululaisille oppilaan kotona tai kirjastossa pääkaupunkiseudulla.

Oppiaineet: matematiikka, ruotsi, englanti, suomi. Tarvittaessa voin auttaa myös monissa lukuaineissa läksyjen tekemisessä ja kokeeseen kertaamisessa. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti arkipäivisin koulupäivän jälkeen, satunnaisesti mahdollista myös viikonloppuisin. Opetuskielenä on suomi.

Minulla on kannustava ja kärsivällinen opetustapa. Haasteellisemmissa oppimistilanteissa jaksan kerrata asioita useita kertoja ja annan kiitosta pienistäkin edistysaskeleista. Olen luonteeltani myönteinen, melko rauhallinen ja lempeä, minusta löytyy myös eloisuutta ja iloisuutta.. Teen yksityisopen työtä yrittäjänä ja koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja erityispedagogi. Tässä työssä olen huomannut, että säännöllisen tukiopetuksen avulla voidaan edistää oppilaan opiskelutaitoja, käsitystä itsestään oppijana, tietotaitotasoa ja koulunumeroita.

Hinnat oppitunnin pituuden mukaan: 54 euroa/45 min, 70 euroa/60 min ja 96 euroa/90 min (alv sisältyy hintoihin). Hintoihin lisätään myös matkakulut: ab-vyöhykkeellä 6 euroa/käynti ja c-vyöhykkeellä 10 euroa/käynti.
Hinnoissa huomioitu myös matkoihin ja mahdollinen opetusvalmisteluihin käytettävä aika.
Huom! Hinnat ovat suhteellisesti huomattavasti edullisemmat, mikäli oppilaita on samaan aikaan useampi kuin yksi (2-5). Pyydä tarjous useamman oppilaan yksityisopetukseen!

Mahdollisuus maksuttomaan 20-30 minuutin ensitapaamiseen, joka ei velvoita oppituntien tilaamista. Tilatessasi oppitunteja sinä päätät asiakkaana niiden kestosta, toistuvuudesta ja tiheydestä. Voit tilata esimerkiksi yhden tai kaksi oppituntia silloin tällöin ennen kokeita tai säännöllistä viikoittaista tukiopetusta läpi kouluvuoden. Sinulla on vapaus pitää paussia tai lopettaa oppituntien tilaaminen koska tahansa.

Ota yhteyttä, niin pääsemme keskustelemaan lisää sekä sopimaan mahdollisesta tapaamisesta:
puh. 040 3651027, [email protected]

 

☎   040 3651027

Oppiaineet:
Suomi
Ruotsi
Englanti
Matematiikka

Nimi:
Miia

Puhelinnumero:
040 3651027

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
53 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Tuntihintapyyntö:
54 EUR

Lisätty:
syyskuu 14, 2021 13:35 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty:
lokakuu 9, 2021 11:15 (1 kuukausi sitten)

VIP-näkyvyys erääntyy:
joulukuu 22, 2021 15:50 (15 päivän päästä)

Ilmoitus katsottu:
565 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Suomen kielen opettajat
Ruotsin kielen opettajat
Englannin opettajat
Matematiikan opettajat
Opettajat Kerte
Opettajat Kamppi
Opettajat Helsinki
Opettajat Espoo
Opettajat Tarvo
Opettajat Kaisaniemi
Opettajat Hagnäs