Tietotekniikan opiskelija Aalto-yliopistossa. SYK IB-linjalta valmistunut. Teen matematiikka-, fysiikka- ja kemiasta hauskaa, helppoa ja ymmärrettävää!

Itäkeskus, 00930 Helsinki, Finland


Opiskelen tällä hetkellä tietotekniikkaa Aalto-yliopistossa. Olen aina ollut intohimoinen matematiikan, fysiikan ja kemian suhteen, ja laajennan jatkuvasti tietämystäni näistä aineista yliopistossa.

Olen omistautunut opettamaan matematiikkaa, fysiikkaa ja kemiaa ala-asteen, yläasteen ja lukion opiskelijoille. Olen kärsivällinen opettaja ja ohjaaja, aina valmis selittämään käsitteitä useilla eri menetelmillä ja esimerkeillä. Näiden kokemusten myötä autan mielelläni matematiikassa, fysiikassa, kemiassa ja akateemisessa kirjoittamisessa!

Matematiikassa opetan aiheita, kuten algebraa, funktioita, geometriaa, trigonometriaa, tilastotiedettä ja todennäköisyyttä, laskentoa, diskreettiä matematiikkaa ja differentiaaliyhtälöitä. Fysiikassa käsittelen aiheita, kuten mekaniikkaa, lämpöfysiikkaa, aaltoja, sähköä ja magnetismia, ympyräliikettä ja gravitaatiota, energiantuotantoa sekä atomifysiikkaa, ydinfysiikkaa ja hiukkasfysiikkaa. Kemiassa pystyn opettamaan erilaisia aiheita, kuten stoikiometrisiä suhteita, atomirakennetta, jaksollisuutta, kemiallisia sidoksia ja rakenteita, energiatieteitä/termokemiaa, kemiallista kinetiikkaa, tasapainoa, happoja ja emäksiä, redox-prosesseja, orgaanista kemiaa, mittaamista ja datan käsittelyä sekä biokemiaa.

IB-tutkinnon suorittaneena olen menestynyt akateemisessa kirjoittamisessa, mukaan lukien esseet, tutkimuspaperit ja sähköpostit. Yksi viimeisimmistä matematiikan tutkimuspapereistani toi minulle TuKoKe 2023 -finalistin tittelin, ja minut palkittiin parhaasta esitysmateriaalista. Voin auttaa akateemisten tekstiesi oikoluvussa. Lisäksi autan opiskelijoita valmistautumaan kokeisiinsa ja tarjoan vinkkejä ja strategioita opiskeluun, aikatauluttamiseen ja ajanhallintaan.

Pystyn kommunikoimaan sekä englanniksi että suomeksi, riippuen siitä, mitä opiskelija preferoi :)








Oppiaineet:
Matematiikka
Fysiikka
Kemia

Nimi:
Hilal Gerçek

Puhelinnumero:
-

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
20 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
30 EUR

Lisätty:
maanantai 20. toukokuuta 2024 klo 14.13
(2 kuukautta sitten)

Päivitetty:
tiistai 21. toukokuuta 2024 klo 15.10
(2 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
428 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Matematiikan opettajat
Fysiikan opettajat
Kemian opettajat
Opettajat Puotila
Opettajat Marjaniemi
Opettajat Kerte
Opettajat Helsinki
Opettajat Roihuvuori
Opettajat Puotinharju
Opettajat Itäkeskus
Opettajat Tarvo