Tehokasta ruotsin kielen opetusta kaikenikäisille

Mannerheimintie 1, 00100 Helsinki, Suomi


TekstiAikaToiminnotTehokasta ruotsin opetusta kaiken ikäisille / ruotsin opettajan sijaisuuksia ja töitäHei!

Nimeni on Laura Hakamäki ja olen 28-vuotias ruotsin opettaja. Annan yksityistunteja ja teen opettajan sijaisuuksia ruotsin kielessä. Olen parhaillani töissä markkinointialalla, jossa käytän ruotsia päivittäin. Etsin kuutenkin aktiivisesti opettajan paikkaa tai sijaisuutta. Syksyn 2015 olen toiminut ruotsin opettajan sijaisena Metropolia ammattikorkeakoulussa ja opettanut työelämän ruotsia sairaanhoitaja- ja kätilöopiskelijoille.

Olen suorittanut ohjatun opettajaharjoittelun Helsingin yliopiston Norsseissa sekä Taivallahden peruskoululla opetettavana aineenani ruotsin kieli. Opiskelin ja työskentelin Tukholmassa vuosina 2009-2010. Kandidaatin tutkinnon suoritin Vaasan yliopistossa 2010 ja filosifian maisterin paperit sain Helsingin yliopistosta 2015. Opiskelujen ja työn ohella olen toiminut tuki- ja yksityisopettajana eri ikäisille opiskelijoille. Lisäksi olen toiminut muutaman kerran opettajan sijaisena peruskoulussa ja lukiossa (ruotsi, saksa, englanti). Olen myös pitänyt A1-A2-tasolla englannin ja saksan yksityistunteja. 

Ykdityisopetuksessa minulla on erityisesti kokemusta ruotsin alkeiden opetuksesta tai ruotsin teho-opetuksesta ja kertauksesta ennen peruskoulun päättymistä tai yo-kirjoituksia paljon kertausta ja opettelua kaipaavalle tai oppijalle, jolla on puutteita ruotsin kieliopin perusteissa.

Opetan kirjastossa tai kahvilassa sopimuksen mukaan Helsingin keskustassa.
Tarvittaessa opetan myös perustason englantia ja saksaa.

Otathan yhteyttä minuun, niin vastaan sinulle mahdollisimman pian ja sovitaan juuri sinulle/sinun lapsellesi sopiva opetusuunnitelma!


Ystävällisin terveisin,
Laura
laurahakamaki87(a)gmail.com


Oppiaineet:
Ruotsi

Nimi:
Laura Hakamäki

Puhelinnumero:
-

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
28 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Tuntihintapyyntö:
37 EUR

Lisätty:
kesäkuu 13, 2016 19:26 (5 vuotta sitten)

Ilmoitus katsottu:
4673 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Ruotsin kielen opettajat
Opettajat Kluuvi
Opettajat Kerte
Opettajat Kamppi
Opettajat Helsinki
Opettajat Espoo
Opettajat Tarvo
Opettajat Kaisaniemi
Opettajat Hagnäs