Tehokasta ruotsin ja S2-kielen (Finnish for foreigners) opetusta kaikenikäisille, myös etäopetus (Skype)

Kampinkuja 2, 00100 Helsinki, Suomi


Hei! Hej! Hi! Hallo!

Olen 32-vuotias ruotsin opettaja Pikku-Huopalahdesta. Annan yksityistunteja ja teen opettajan sijaisuuksia pääasiallisesti ruotsin kielessä.
Lisäksi annan opetusta etenkin S2-opiskelijoille suomen kielessä. Tarvittaessa opetan myös alkeis- ja perustason englantia ja saksaa. Ruotsia ja suomea opetan kaikilla kielitaidon tasoilla.

Olen tällä hetkellä äitiyslomalla (tai vanhempainvapaalla), mutta teen mielelläni yksityisopetuksia.
Kokemusta minulla on niin lähi- kuin etäopetuksesta. Opetan yleensä kahvilassa sopimuksen mukaan Helsingin keskustassa (Kampissa), mutta nyt opettanut paljon myös Skypen kautta. Skypen kautta onnistuu materiaalin jako ja tehokas opiskelu yhtä lailla, etenkin nyt koronaviruksen aikana.

Koulutuksestani:
Olen opiskellut ruotsin kieltä pääaineena Vaasan ja Helsingin yliopistoissa 2006-2015. Suoritin opiskeluvaihdon Tukholman yliopistossa 2009. Sivuiaineena olen opiskellut saksaa, venäjää sekä aineenopettajan pedagogiset opinnot. Suomen kielen perusopinnot suoritin vuosina 2017-2018 Helsingin Avoimessa yliopistossa. Suomen kielen aineopinnot saan suoritettua 31.7.2020 mennessä.

Työkokemuksestani:
Minulla on paljon kokemusta ruotsin kielen opetuksesta eritasoisille ryhmille: Syksyn 2015 olen toiminut ruotsin opettajan sijaisena Metropolia ammattikorkeakoulussa ja opettanut työelämän ruotsia sairaanhoitaja- ja kätilöopiskelijoille. Vuosina 2017-2020 olen ollut Työväen Akatemiassa avoimessa yliopistossa ruotsin kielen tuntiopettaja. Lisäksi tein tuntiopettajan sijaisuuden 2019 keväällä Helsingin yliopiston kielikeskuksessa. Olen tehnyt myös lyhyitä sijaisuuksia esim. Etu-Töölön lukiossa.

Olen suorittanut ohjatun opettajaharjoittelun Helsingin yliopiston Norsseissa sekä Taivallahden peruskoululla opetettavana aineenani ruotsin kieli. Opiskelin ja työskentelin Tukholmassa vuosina 2009-2010. Kandidaatin tutkinnon suoritin Vaasan yliopistossa 2010 ja filosifian maisterin paperit sain Helsingin yliopistosta 2015. Opiskelujen ja työn ohella olen toiminut tuki- ja yksityisopettajana eri ikäisille opiskelijoille. Lisäksi olen toiminut muutaman kerran opettajan sijaisena peruskoulussa ja lukiossa (ruotsi, saksa, englanti). Olen myös pitänyt A1-A2-tasolla englannin ja saksan yksityistunteja.

Yksityisopetuksessa minulla on erityisesti kokemusta ruotsin alkeiden opetuksesta tai ruotsin teho-opetuksesta ja kertauksesta ennen peruskoulun päättymistä tai yo-kirjoituksia oppijalle, joka kaipaa paljon kertausta, ja jolla on puutteita ruotsin kieliopin perusteissa. Olen myös opettanut suomea toisena kielenä (s2) kielitaidon taitotasoilla A2, B1, B2 ja C1.

Lisäksi minulla on monipuolinen työtausta erilaisissa myyjän tehtävissä, esim. Viking Linella matkamyyjänä ja lähtöselvitysvirkailija. Lisäksi olen tehnyt myyntiasisstentin töitä. Olen myös työskennellyt Tukholmassa ja työssä Viking Linella ruotsi ja englanti ovat olleet jokapäiväisiä työkieliä.

Olen saanut kiitosta tehokkaasta, rennosta ja mukavasta opetustavastani innostaa kielen oppimiseen. Yksityisopettajana kuuntelen oppilasta ja edetään hänelle sopivalla tavalla, mutta kuitenkin rohkaisten ja kannustaen uusiin haasteisiin.

Otathan yhteyttä minuun, niin vastaan sinulle mahdollisimman pian ja sovitaan juuri sinulle tai sinun lapsellesi sopiva opetusuunnitelma!

Iloisin terveisin
Laura
laurahakamaki87(a)gmail.com

 

☎   0405496395

Oppiaineet:
Suomi
Ruotsi
Englanti
Saksa

Nimi:
Laura Hakamäki

Puhelinnumero:
0405496395

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
32 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Tuntihintapyyntö:
37 EUR

Lisätty:
maaliskuu 18, 2020 20:06 (1 vuosi sitten)

Päivitetty:
maaliskuu 18, 2020 20:16 (1 vuosi sitten)

Ilmoitus katsottu:
2390 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Suomen kielen opettajat
Ruotsin kielen opettajat
Englannin opettajat
Saksan kielen opettajat
Opettajat Lapinlahti
Opettajat Kerte
Opettajat Kamppi
Opettajat Helsinki
Opettajat Etu-Töölö
Opettajat Espoo
Opettajat Tarvo
Opettajat Ruoholahti
Opettajat Kaisaniemi