VIP Tarjolla tehokasta ja innostavaa ruotsin kielen opetusta!

Peräkyläntie 10, 90650 Oulu, Suomi


Tarjoan etänä (Zoom) ruotsin kielen opetusta. Olen koulutukseltani ruotsin kielen opettaja ja työkokemusta ruotsin opettamisesta on kertynyt 15 vuotta. Olen opettanut kaikenikäisiä oppilaita (yläkoulu, lukio, ammattikorkeakoulu, yliopisto). Opettajana olen ennen kaikkea kannustava, motivoiva ja kuunteleva. On palkitsevaa, kun oppilas sisäistää opetettavan asian ja hän yltää parhaimpaansa. Oppilailtani olen saanut kiitosta tehokkaasta ja innostavasta opetustyylistäni. Tässä muutamien oppilaiden kommentteja:

"Anne on opettajana kaikkea mitä oppilas voi toivoa. Olin Annen yksityisopetuksessa yli vuoden, koska ruotsin kielestä oli muodostunut lukiossa suuri ongelma. Annen innostavan ja selkeän opetuksen ansiosta saimme kuitenkin nostettua sekä kurssien että ylioppilaskirjoitusten arvosanat haluamalleni tasolle. Sain Annelta rakentavaa ja konkreettista palautetta kehittymisestä, joten oman tason seuraaminen oli helppoa. Suosittelen Annen opetusta kaikille, jotka haluavat parantaa ruotsin kielen taitoaan! (Topi)"

"Olin Anne Kinnusen opetuksessa aktiivisesti yli vuoden ajan. Ruotsi oppiaineena oli minulle ennen tätä ollut vastenmielinen, mutta Annen opetuksessa mielipiteeni muuttuikin innostukseksi kieltä kohtaan. Tunnit ovat hyvin informatiivisia sekä opettavaisia ja oppilaan oma tilanne ja haasteet otetaan huomioon erinomaisesti.
Lisäksi opetuksen ilmapiiri on erittäin myönteinen ja kokonaisvaltaista oppimisprosessia tukeva. Opetus itsessään on kokonaisvaltaista, laadukasta ja hyvin ymmärrettävää ja selkeää. Voin lämpimästi suositella häntä, sillä opettajan ammattitaidosta oppiminen ei ainakaan jää kiinni. Kinnusen kanssa on helppo ja mukava työskennellä. (Pekka)"

Yhden opetustunnin (60 min) hinta on 35 euroa. Käytän laskutuspalvelua (4works).
Ota rohkeasti yhteyttä ja vastaan mielelläni lisäkysymyksiin.Oppiaineet:
Ruotsi

Nimi:
Anne

Puhelinnumero:
-

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
52 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
35 EUR

Lisätty:
tiistai 26. lokakuuta 2021 klo 20.52
(1 vuosi sitten)

Päivitetty:
sunnuntai 11. kesäkuuta 2023 klo 19.26
(3 kuukautta sitten)

VIP-näkyvyys erääntyy:
maanantai 25. syyskuuta 2023 klo 12.47
(2 päivän päästä)

Ilmoitus katsottu:
4355 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Ruotsin kielen opettajat
Opettajat Oulu
Opettajat Sanginsuu