Suomen kielen yksityisopetusta tarjolla!

Lasipalatsi, 00100 Helsinki, Suomi


Hei!

Tarjoan suomen kielen opetusta sinulle, joka haluat oppia suomea toisena tai vieraana kielenä tai parantaa kielitaitoasi. Tunnit voidaan pitää etänä tai esim. kirjastossa Helsingissä arkena klo 17–21 kerran viikossa tai harvemmin. Yhden tunnin (60 minuuttia) hinta on 50 euroa. 90 minuuttia maksaa 70 euroa.

Opetus sopii sinulle, jos olet yli 15-vuotias ja kielitaitosi on tällä hetkellä tasolla 0–B1.2 tai YKI 3 tai alle. Opetus pidetään suomeksi, mutta englantia voidaan käyttää apukielenä. Osaan myös saksaa ja jonkin verran ruotsia.

Olen valmistunut suomen kielen / äidinkielen ja kirjallisuuden aineenopettajaksi Turun yliopistosta ja työskennellyt suomen kielen opettajana ammattikoulussa noin seitsemän vuotta. Yksityisopetusta olen antanut vuoden verran, ja nyt minulla olisi tilaa uudelle opiskelijalle. Opettajana olen empaattinen, kärsivällinen, rauhallinen ja selkeä.

Voimme harjoitella kaikkia kielen osa-alueita: puhumista, kirjoittamista, lukemista, kuullun ymmärtämistä, kielioppia ja sanastoa. Lisäksi minulla on kokemusta työelämätaitojen, opiskelutaitojen, yrittäjyyden, suomalaisen kulttuurin ja digitaitojen opetuksesta nuorille ja aikuisille opiskelijoille. Kehitän ja etsin jatkuvasti uutta oppimateriaalia ja voimme suunnitella opetuksen niin, että se sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Koska käyn kokopäivätöissä, tilaa on vain yhdelle tai korkeintaan kahdelle opiskelijalle kerrallaan. Toimi siis nopeasti! Ota yhteyttä sähköpostilla [email protected] ja kartoitetaan yhdessä, miten voisimme parhaiten kehittää kielitaitoasi! Voit kirjoittaa minulle suomeksi tai englanniksi.
Oppiaineet:
Suomi

Nimi:
Marikki Huida

Puhelinnumero:
-

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
34 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
50 EUR

Lisätty:
maanantai 28. elokuuta 2023 klo 20.49
(1 kuukausi sitten)

Päivitetty:
maanantai 28. elokuuta 2023 klo 20.52
(1 kuukausi sitten)

Ilmoitus katsottu:
266 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Suomen kielen opettajat
Opettajat Kluuvi
Opettajat Kerte
Opettajat Kamppi
Opettajat Helsinki
Opettajat Espoo
Opettajat Tarvo
Opettajat Kaisaniemi
Opettajat Hagnäs