Suomen kielen yksityisopetusta!

Sturenkatu 33, 00550 Helsinki, Suomi


Hei!

Olen Marikki ja tarjoan suomen kielen opetusta sinulle, joka haluat oppia suomea toisena tai vieraana kielenä tai parantaa kielitaitoasi. Tunnit voidaan pitää etänä tai esim. kirjastossa Helsingissä, arkena klo 17–21 kerran viikossa tai harvemmin. Voit ottaa yhden tunnin tai kaksi tuntia kerralla. Yhden tunnin (60 minuuttia) hinta on 50 euroa. Ensimmäinen tunti puoleen hintaan, vain 25 euroa!

Opetus sopii sinulle, jos olet yli 15-vuotias ja kielitaitosi on tasolla 0–B2.2. Opetus pidetään suomeksi, mutta englantia voidaan käyttää apukielenä. Osaan myös saksaa ja jonkin verran ruotsia.

Olen valmistunut suomen kielen / äidinkielen ja kirjallisuuden aineenopettajaksi Turun yliopistosta ja työskennellyt suomen kielen opettajana ammattikoulussa noin viisi vuotta. Opettajana olen empaattinen, kärsivällinen, rauhallinen ja selkeä. Voimme harjoitella kaikkia kielen osa-alueita: puhumista, kirjoittamista, lukemista, kuullun ymmärtämistä, kielioppia ja sanastoa. Lisäksi minulla on kokemusta työelämätaitojen, opiskelutaitojen, yrittäjyyden, suomalaisen kulttuurin ja digitaitojen opetuksesta nuorille ja aikuisille opiskelijoille. Kehitän jatkuvasti uutta oppimateriaalia ja voimme suunnitella opetuksen niin, että se sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Koska käyn kokopäivätöissä, tilaa on vain muutamalle opiskelijalle kerrallaan. Toimi siis nopeasti! Ota yhteyttä sähköpostilla [email protected] ja kartoitetaan yhdessä, miten voisimme parhaiten kehittää kielitaitoasi! Voit kirjoittaa minulle suomeksi tai englanniksi.
Oppiaineet:
Suomi

Nimi:
Marikki Huida

Puhelinnumero:
-

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
33 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
50 EUR

Lisätty:
elokuu 1, 2022 13:23 (1 kuukausi sitten)

Päivitetty:
elokuu 1, 2022 13:43 (1 kuukausi sitten)

Ilmoitus katsottu:
398 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Suomen kielen opettajat
Opettajat Sörnäinen
Opettajat Kerte
Opettajat Helsinki
Opettajat Vallila
Opettajat Tarvo
Opettajat Alppiharju
Opettajat Merihaka
Opettajat Hagnäs