Saksofonitunteja - Saxophone Lessons (By a Native Finnish & English speaker)

Valtimontie 10, 00610 Helsinki, Finland


Huippuohjausta kaikenikäisille ja -tasoisille!

Maamme taitavimpiin nuoriin saksofonisteihin (sopraano-, altto-, tenori-, ja baritonisaksofoni) lukeutuva Jetro Sarikoski jakaa kahden vuosikymmenen aikana kertyneitä harjoitusmetodeja, oppeja ja vinkkejä.

Tunneilla opit mm. tunnettuja saksofonikappaleita, nuotinlukua, tulkintaa, tekniikkaa, improvisointia ja paljon muuta! Aloittelijoiden kanssa käydään läpi kaikki perusasiat soittimen kasaamisesta lähtien. Valmennus räätälöidään kunkin tavoitteiden ja musiikkimaun mukaan.

Monessa liemessä keitetty Jetro on soittanut soolokeikkojen lisäksi kymmenissä isoissa orkestereissa, sekä lukuisissa pienissä yhtyeissä (tyylilajeina mm. pop, rock, jazz, hip hop, kansanmusiikki, iskelmä, tanssimusiikki). Hän on kulkenut ympäri Euroopan lavoja ja kotimaassa keikkoja on kertynyt satoja. Esiintymisiä mm. Michael Monroen, Paula Koivuniemen, Diandran, Pepe Willbergin, Eino Grönin, tangokuninkaallisten ja monien muiden tunnettujen nimien kanssa. Jetro toimi Ilmavoimien Big Bandin tenorisaksofoniäänenjohtajana vuosina 2016-2017.

Koulutus:
- Valmistui ammattimuusikoksi Helsingin Pop & Jazz Konservatoriolta
- Sibelius Akatemian Jazz-Nuorisokoulutuksessa v. 2010-2013

Suositukset:
“Olen toukokuusta 2019 alkaen opiskellut alttosaksofonin soittoa Jetro Sarikosken ohjauksessa tunnin viikossa. Suosittelen häntä lämpimästi pätevänä ja innostavana opettajana. Jetron oppitunnit rakentuvat loogisesti soittimen ominaisuuksien ja soundin opettelusta, musiikin teoriaan käytännön kautta tutustumisesta sekä oppilaan kehitysalueiden mukaan huolellisesti valittujen kappaleiden harjoittelusta. Pedagogisesti Jetro käyttää monipuolisia metodeja ja pitää kirjaa oppilaan edistymisestä ja harjoituksista.
Erityismaininnan tämä lahjakas muusikko ansaitsee joustavuudestaan ja täsmällisyydestään: Kahden vuoden aikana ei yhtään oppituntia ole peruuntunut, ja opettaja on aina ollut ajoissa paikalla, opetus ei keskeydy kellon lyöntiin.”
-Juha Kauppila

"Jetro Sarikosken soittajan taidot, ilmaisukyky sekä improvisoinnin vahva hallinta ovat vakuuttaneet sekä kollegat että yleisön."
-Ilmavoimien Big Band

45min. soittotunti maksaa 50€ sis. arvonlisäveron.
Soittotunnit pidetään isossa harjoitussalissa Koskelassa (Käpylän vieressä), jossa on loistava akustiikka.

 

☎   +358452040794


Oppiaineet:
Musiikki

Nimi:
Jetro Sarikoski

Puhelinnumero:
+358452040794

Sukupuoli:
Mies

Ikä:
26 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Tuntihintapyyntö:
50 EUR

Lisätty:
tammikuu 12, 2021 15:33 (1 vuosi sitten)

Päivitetty:
tammikuu 13, 2021 13:16 (1 vuosi sitten)

Ilmoitus katsottu:
1578 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Musiikin opettajat
Opettajat Vanhakaupunki
Opettajat Patola
Opettajat Kumpula
Opettajat Koskela