Ruotsin kielen yksityisopetusta etänä Zoomin tai Teamsin kautta

Aleksinpolku 1, 06100 Porvoo, Suomi


Hei! Tarvitsetko apua virkamiesruotsin kurssin kirjallisen ja/tai suullisen osion suorittamisessa tai esim. jonkin tietyn alan sanaston opiskelussa tai ruotsin kielen peruskieliopin kertauksessa?

Toivottavasti osaan auttaa sinua opinnoissasi eteen päin! Olen ruotsin kielen aikuiskoulutukseen ja verkko-opetukseen perehtynyt ruotsin kielen opettaja (FM ja aineenopettaja koulutukseltani) ja olen opettanut eri alojan virkamiesruotsin kursseja kahdessa yliopistossa ja ammattikorkeakoulussa viimeisen kymmenen vuoden aikana. Lisäksi olen myös opettanut B-ruotsin kursseja päivä- ja etälukiossa ja toiminut kielikouluttajana erilaisissa organisaatioissa. Työskentelyotteeni on opiskelijalähtöinen ja suunnittelen opetuksen sinun tarpeistasi ja toiveistasi lähtien. Opiskelijoilta olen vuosien saatossa saanut paljon kiitosta ja positiivista palautetta kannustavasta asenteestani ja monipuolisista oppimateriaaleista.

Ennen opettajana työskentelyä toimin projekti- ja asiantuntijatehtävissä pohjoismaisen yhteistyön parissa lähes kymmenen vuoden ajan. Tunnen hyvin pohjoismaisia yhteiskuntia ja kulttuureja ja tapanani on maustaa oppitunteja myös omilla kokemuksillani ja yhteiskunta- ja kulttuuritietoudella. Halutessasi voimmekin opiskelun ohella esim. opetella tekemään tanskalaisia avoimia voileipiä eli smørrebrød:jä, tutustua pohjoismaisen muotoilun klassikoihin ja käydä läpi ajankohtaisia uutisaiheita muissa pohjoismaissa.

Tervetuloa opiskelemaan ruotsin kieltä kanssani! Ota yhteyttä niin keskustellaan yhdessä miten voin parhaiten tukea sinua saavuttamaan tavoitteesi!






Oppiaineet:
Ruotsi

Nimi:
Pirjo

Puhelinnumero:
-

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
46 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
45 EUR

Lisätty:
keskiviikko 20. joulukuuta 2023 klo 17.21
(4 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
369 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Ruotsin kielen opettajat
Opettajat Kerte
Opettajat Porvoo