Ruotsin ja englannin yksityistunteja etäopetuksena

Kaivokatu 1a, 00100 Helsinki, Suomi


Hei!

Olen positiivinen ja kannustava kieltenopettaja, joka tarjoaa yksityistunteja ruotsia ja englantia opiskeleville. Tarvitsetpa apua ylioppilaskokeisiin valmistautumiseen, virkamiesruotsin suorittamiseen, suullisen varmuuden saavuttamiseen, opinnäytetyön kääntämiseen tai kieliopin koukeroiden selvittämiseen, ota rohkeasti yhteyttä.

Valmistuin ruotsin ja englannin kielten opettajaksi vuonna 2011, ja olen siitä lähtien toiminut peruskoulun kieltenopettajana, opettaen 4.-9. luokkalaisia. Opettajana uskon positiivisen palautteen voimaan ja kannustavaan ilmapiiriin. Minusta on sanottu, että minulla on rauhallinen ote opettajana.

Opetus voi olla kerran tai parin täsmäopetusta vaikka ennen tenttiä tai pidempiaikainen projekti. Pidän tunteja arki-iltoina ja viikonloppuisin joustavammin. Voimme käyttää sinulla jo olevaa oppimateriaalia tai voin suunnitella sinulle omat tarpeidesi mukaan. Etätunnin hinta on 42 € / 45 min, 55 € / 60 min.

Esteen sattuessa peruthan tuntisi viimeistään 24 h ennen tuntia. Peruuttamattomasta tunnista varaan oikeuden veloittaa täyden hinnan.
Oppiaineet:
Ruotsi
Englanti

Nimi:
Suvi

Puhelinnumero:
-

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
37 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
42 EUR

Lisätty:
helmikuu 20, 2023 16:55 (1 kuukausi sitten)

Ilmoitus katsottu:
300 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Ruotsin kielen opettajat
Englannin opettajat
Opettajat Kluuvi
Opettajat Kerte
Opettajat Helsinki
Opettajat Espoo
Opettajat Tarvo
Opettajat Kaisaniemi
Opettajat Hagnäs