Ruotsin ja englannin etäopetusta matalalla kynnyksellä

Elielinaukio, 00100 Helsinki, Finland


Hei kaikki!

Olen 20-vuotias Helsingin yliopiston opiskelija, opiskelen Pohjoismasia kieliä, pääaineenani on ruotsi toisena kotimaisena kielenä. Olen suomenkielinen mutta opiskelen ruotsiksi, puhun myös sujuvasti englantia ja venäjää. Ihmisenä olen rento ja positiivinen, mutta myös tarkka ja luotettava.

Itse olen viihtynyt ruotsin ja englannin oppitunneilla, minkä takia haluaisin tehdä kielten opetuksesta viihtyisää myös muille. Unelmoin opettajan ammatista, minkä takia olen ruvennut opettamaan jo yliopistossa opiskellessani. Nyt minulla on vuoden mittainen kokemus yksityisopettajana: olen opettanut kieliä sekä aikuisille että lapsille. Lasten kanssa työskentelystä minulla on suurempaakin kokemusta, muun muassa olen toiminut kuukauden ajan ohjaajana lapsille tarkoitetussa kesäkoulussa, Virossa, kesällä 2023.

Opettajana sovellan oppitunti vastaamaan jokaisen opiskelijan tarpeita. Osaan selilttää vaikeita asioita helpolla tavalla. Opetuksessani käytän Quizlet sanakortteja ja muita sähköisiä oppimateriaaleja. Jos opiskelijan tavoiteena on puhetaitojensa parantaminen, niin voin olla kannustavana puhekumppanina, jotta opiskelija saisi varmuutta puheeseen. Avustan mielelläni myös esimerkiksi kotitehtävien teossa ja kouluesseiden kirjoittamisessa sekä B-ruotsin että A-ruotsin oppimäärässä, samoin myös kouluenglannin parissa. Uskon onnistuneeni opettajana, jos saan opiskelijan pitämään oppimastaan kielestä hieman enemmän ja onnistumaan siinä aikaisempaa paremmin.

Opetan ainoastaan etänä ja olenkin todennut sen olevan hyvä opetustapa. Annan opetusta esimerkiksi Googlen Meet -sovelluksen tai Skype-sovelluksen kautta. Minulla on hyvät etäyhteislaitteet ja osaan neuvoa myös oppilasta omien laitteidensa käytöstä. Minuun voi olla rohkeasti yhteydessä vaikka sähköpostilla ja vastaan mielelläni kaikkiin lisäkysymyksiin!

 

☎   +358440526682

Oppiaineet:
Ruotsi
Englanti

Nimi:
Eeva

Puhelinnumero:
+358440526682

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
20 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
15 EUR

Lisätty:
perjantai 5. tammikuuta 2024 klo 18.56
(1 kuukausi sitten)

Päivitetty:
perjantai 5. tammikuuta 2024 klo 19.56
(1 kuukausi sitten)

Ilmoitus katsottu:
237 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Ruotsin kielen opettajat
Englannin opettajat
Opettajat Kluuvi
Opettajat Kerte
Opettajat Kamppi
Opettajat Helsinki
Opettajat Espoo
Opettajat Tarvo
Opettajat Kaisaniemi
Opettajat Hagnäs