Ranskan kerhon iltapäiväkerhoon haetaan opettajaa Kauklahteen

Kurttilantie 55, 02780 Espoo, Suomi


Kungsgårdskolan on ruotsinkielinen pieni ala-aste Kauklahdessa. Olemme vanhempainyhdistyksen kautta järjestämässä ranskan kielen kerhoa halukkaille oppilaille (todennäköisesti 2 eri ryhmää, 1-3 luokkalaiset ja 4-6 luokkalaiset). Ranskan kerho kokoontuisi näillä näkymin joko maanantaina, torstaina tai perjantaina iltapäivällä koulutuntien jälkeen (n. klo 14).
Etsimme opettajaa kerhon vetäjäksi. Koululaiset eivät ole opiskelleet ranskaa aiemmin. Suurin osa oppilaista on kaksikielisiä ruotsi-suomi, osa ei puhu juurikaan suomea.
Opettajan tulisi osata suunnitella ja vetää ryhmän ranskan kieleen tutustumista. Opettaja voi olla natiivi ranskankielinen, mutta jonkin verran tulee osata suomea tai vielä mieluummin ruotsia.
Mikäli kiinnostuit, ota pikaisesti yhteyttä ja tee tarjouksesi. Kerhon vetämisen hinnasta ja ehdoista sovitaan valitun opettajan kanssa. Osallistuvien lasten vanhemmat kustantavat ryhmän itse, koulu sponsoroi tilojen muodossa.
Yhteydenotot: Anu-Kristiina Holm, [email protected], puh. 040-5917273 (päivisin en usein pysty vastaamaan, iltaisin paremmin tavoitettavissa).
Kerhon maksu mieluiten toiminimen kautta laskutuksella kuin palkkana.

 

☎   0405917273
Oppiaineet:
Ranska

Nimi:
Anu-Kristiina Holm

Puhelinnumero:
0405917273

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
10 vuotta

Tyyppi:
Opiskelija

Tuntihintapyyntö:
40 EUR

Lisätty:
elokuu 16, 2015 23:27 (2 vuotta sitten)

Ilmoitus katsottu:
719 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opiskelijat
Ranskan kielen opiskelijat
Opiskelijat Kirkkonummi
Opiskelijat Kerte
Opiskelijat Kauklahti
Opiskelijat Espoo
Opiskelijat Kurttila
Opiskelijat Tarvo