Piano opetus (jazz, pop ja rytmimusiikki)

Nokiantie 4, 00510 Helsinki, Finland


Mitä minulta voit oppia?

Olen erikoistunut jazzmusiikkiin ja jazz pianonsoittoon, mutta saat minulta hyvät eväät kaikenlaiseen rytmimusiikkiin, popmusiikkiin ja vapaasäestykseen. Ensisijaisesti opetan pianonsoittoa, mutta myös muut instrumentit ovat tervetulleita tunneilleni, jos soittimesi on soittoteknisesti melko hallussa ja haluat oppia soittamaan jazzia tai oppia harmoniasta. Opetan sinulle myös mielelläni musiikinteoriaa tai sävellystä. Tunnit voidaan pitää myös etäyhteyden välityksellä.

Kuka olen?

Olen 28-vuotias Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jazzmusiikin aineryhmästä musiikin maisteriksi valmistunut jazzpianisti. Minulla on myös koulutusohjelmastani suorittama instrumenttipedagogin pätevyys. Opettajana minulle on tärkeää auttaa juuri sinua pääsemään tavoitteisiisi sekä pitää hauskaa matkan varrella. Opetukseni on aina räätälöity jokaisen oppilaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.
Olen myös aktiivisesti keikkaileva muusikko, joka soittaa enimmäkseen jazzmusiikkia. Soitan yhtyeissä kuten Jukka Perko & the Stompy Stompers, Anna Inginmaa, BAK ja A77E.

Kuka voi aloittaa jazz pianonsoiton?

Opetan kaikenikäisiä ja tasoisia, alkeista edistyneisiin. Jazz pianonsoitto kannattaa aloittaa, jos haluat oppia tai pidät jazzmusiikista, spontaanista luovuudesta tai ajatusta vaativien systeemien hahmottamisesta. Jos olet herättelemässä hiipunutta pianonsoiton harrastusta ja olet aiemmin soittanut esimerkiksi klassista pianoa, jazz pianonsoitto voikin olla innostava ja uudenlainen tapa lähestyä musiikkia sekä pianonsoittoa. Tärkeää on myös innokkuus ja pitkäjänteisyys, minulta saat työkalut ja avun hyvän pianonsoiton rutiinin löytämiseen!

Miksi jazzia?
Jazzmusiikissa pääsee luovuus valloilleen. Opit improvisoimaan, luomaan omat sovitukset kappaleista, säestämään muita sekä opit samalla musiikinteoriaa käytännönläheisellä tavalla. Kehität musiikillista korvaasi sekä harmonia ymmärrystä eri sointutyypeistä, hajotuksista ja niiden funktiosta!

LESSONS ALSO IN ENGLISH!

Hinnasto (Prices)
Hinnat sis. Alv. 24%

Tutustumistunti (First lesson):
45min/40€

Vakituiset oppilaat (viikottain/joka toinen viikko)(Students who come regularly every or every other week) :
90min/95
60min/65€
45min/50€
30min/35€

Yksittäiset soittotunnit (Separate lessons):
60min/70€

Tervetuloa soittotunneille!
Lisää infoa minusta löydät kotisivuiltani osoitteesta artoikavalko.fi

 

☎   0505010142


Oppiaineet:
Musiikki

Nimi:
Arto Ikävalko

Puhelinnumero:
0505010142

Sukupuoli:
Mies

Ikä:
28 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
65 EUR

Lisätty:
helmikuu 5, 2021 13:46 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty:
helmikuu 18, 2021 15:20 (5 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
557 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Musiikin opettajat
Opettajat Kerte
Opettajat Helsinki
Opettajat Vallila
Opettajat Tarvo
Opettajat Alppiharju
Opettajat Itä-Pasila
Opettajat Merihaka
Opettajat Hagnäs