Parannan matematiikan vaikeuden

Urho Kekkosen katu 6, 00100 Helsinki, Suomi


Hei,

olen erityispedagogiikan opiskelija Helsingin Yliopistosta ja opetan matematiikkaa. Minulla on omakohtaisia kokemuksia oppimisvaikeuksien selättämisestä. Olin lukioon asti luokkani huonoin oppilas, minkä jälkeen olin Varsovan lääketieteellisessä vuosikurssini paras opiskelija. Sen jälkeen oppimisvaikeuksien parantamisesta on tullut intohimoni.

Eroan muista opettajista erityispedagogisella osaamisellani ja kokemuksellani, jonka olen saanut opettamalla vuodesta 2014 lähtien. Pystyn auttamaan oppilaita, joille matematiikan oppiminen on hyvin vaikeaa ja turhauttavaa. Saan selkeästi parempia tuloksia kuin erityisopettajat yleensä, koska käytän eri menetelmiä. Olen keskittynyt ainostaan matematiikan oppimisvaikeuden kuntouttamiseen ja olen Helsingin yliopiston lisäksi kouluttautunut laajasti ulkomaalaisten yliopistojen kursseilla. Lisäksi oma taustani on auttanut minua yllättävän paljon työssäni. Pystyn ymmärtämään oppilaan turhautumista, tunnelukkoja ja auttaa myös niiden kanssa.

Olen oppilaiden opettamisen lisäksi myös kouluttanut (/luennoinut) Helsingin Yliopistolla aiheeseen liittyen.

Mikäli lapsellasi on vaikeuksia saada esim. viikkotehtäviä tehtyä, voin auttaa niiden kanssa ja opettaa tällä hetkellä läpikäytävää aihealuetta.

Tutustumiskäynti on -50%, kesto 2h, hinta 60€ (etänä). Tervetuloa myös seuraamaan tutustumiskäyntiä niin näet millä tavoin opetan =)
T. Tex Suchodolski

 

☎   0402572960


Oppiaineet:
Matematiikka

Nimi:
Tex Suchodolski

Puhelinnumero:
0402572960

Sukupuoli:
Mies

Ikä:
26 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Tuntihintapyyntö:
60 EUR

Lisätty:
huhtikuu 16, 2020 19:42 (1 kuukausi sitten)

Päivitetty:
huhtikuu 17, 2020 12:47 (1 kuukausi sitten)

Ilmoitus katsottu:
386 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Matematiikan opettajat
Opettajat Lapinlahti
Opettajat Kluuvi
Opettajat Kerte
Opettajat Kamppi
Opettajat Helsinki
Opettajat Etu-Töölö
Opettajat Espoo
Opettajat Tarvo
Opettajat Kaisaniemi