Nyt on mahdollista saada apua matikkaan!

Taitoniekantie 9, 40740 Jyväskylä, Suomi


Moi, sinä alakoulun, yläkoulun tai lukion opiskelija! Haluaisitko lisätsemppausta matematiikan opintoihisi? Onko tehtävissä haastavaa päästä alkuun tai motivaatiosi on muuten vaan hukassa? Nyt tai ei koskaan, iloinen matematiikan opettajaopiskelija eli meitsi tarjoaa nyt tukiopetusta sekä peruskoulun matikassa että lukion lyhyessä ja pitkässä matematiikassa. Myös jos sinulla on tänä lukukautena edessä matematiikan ylioppilaskoe, olen aina valmiina antamaan sinulle lisävalmennusta ja parhaat vinkit kirjoituksia varten, sinulta en vaadi muuta kuin hyvän mielen asenteen opiskelua kohtaan ja kaikki tulee menemään loistavasti!

Valmistuin keväällä 2022 Otaniemen lukiosta ja tänä syksynä minulla alkaa Jyväskylän yliopistossa matematiikan aineenopettajan kandi- ja maisteriopinnot. Olen rakastanut matematiikkaa koko ikäni. Matematiikan opettajana suurin tavoitteeni on, että kenenkään ei tarvitsisi suhtautua oppiaineeseen ajatellen, että se olisi pakkotyötä josta nipin napin selvitään, vaan niin, että se olisi mahdollisuus oppia uutta ja kehittää loogista ajattelua. Olen omatoimisesti jo yli kolmen vuoden ajan opettanut eri ikäisiä nuoria sekä nuoria aikuisia ja saanut sekä heiltä että heidän vanhemmiltaan erinomaista palautetta. Monet viihtyvätkin tunneillani ja kokevat, että opiskelu on mielekkäämpää ja vähemmän stressaavaa, kun opettaja on nuori ja ymmärtää siten paremmin, miltä matikan opiskelu näyttää oppilaan omasta näkökulmasta.

Joko kiinnostuit? Olehan rohkeasti yhteydessä ja laita minulle viestiä Whatsappissa numeroon 0458048994 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Asun itse Jyväskylässä ja järjestän yksityistuntini pääasiassa etänä, mutta lähiopetustuntejakin voidaan järjestää mikäli asut itsekin näillä seuduilla!

Kiitos kun jaksoit lukea loppuun asti, toivottavasti nähdään mukavissa merkeissä matematiikan tukiopetuksessa!

Yst. terv.

Kaarlo Karri :)

 

☎   0458048994

Oppiaineet:
Matematiikka

Nimi:
Kaarlo Karri

Puhelinnumero:
0458048994

Sukupuoli:
Mies

Ikä:
21 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
20 EUR

Lisätty:
lauantai 13. elokuuta 2022 klo 18.39
(1 vuosi sitten)

Päivitetty:
sunnuntai 6. elokuuta 2023 klo 13.58
(6 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
2065 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Matematiikan opettajat
Opettajat Laukaa
Opettajat Jyväskylä
Opettajat Kortepohja
Opettajat Kortesuo