Nyt on chäänssiä saada apua matikkaan!!

Miestentie 2, 02150 Espoo, Suomi


Hei alakoululainen, yläkoululainen tai lukiolainen! Tarvitsetko tukea matematiikassa? Onko oma matikanopettajasi mielestäsi liian kiireinen tai on liian kiusallista kysyä apua juuri häneltä? Matematiikan lehtoriksi opiskeleva tarjoaa nyt yksityistä tukiopetusta sekä peruskoulun matikassa että lukion pitkässä ja lyhyessä matikassa, myös valmennus matematiikan yo-kokeeseen on mahdollista!

Olen nähnyt kuinka monet ovat olleet turhautuneita tähän ylitsepääsemättömän haastavaan oppiaineeseen, mutta ei syytä huoleen! Ymmärrän, jos oppiaine on mielestäsi haastava, mutta muista että et ole ainoa käpy keossa! Minua ei tarvitse pelätä, matematiikan opiskelu saattaa juuri sinun kohdallasi muuttua hauskimmaksi oppiaineeksi ikinä, jos pääset mukaan opetukseeni!

Jos kiinnostuit, ole rohkeasti yhteydessä ja laita viestiä sähköpostitse tai vaikka Whatsapissa! Olen pääosin käytettävissä arkisin klo 17 eteenpäin, viikonloppuisin jo klo 11 lähtien ja opetusaikaa on joka päivä klo 21 asti. Opetus on mahdollista myös etänä, mutta parhaat jutut ja fiilis tulevat ainakin omasta mielestäni lähiopetuksen kautta, joten mainitse myös toive, missä haluaisit tunnin pidettävän! HUOM! Opetukseni rajoittuu vain pääkaupunkiseudun alueelle (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen).

Hintapyyntö:
10€ / tunti
18€ / 2 tuntia

Puh. 0458048994
S-posti: [email protected]

Yst. terv.

Kaarlo Karri eli Kake :)

 

☎   0458048994


Oppiaineet:
Matematiikka

Nimi:
Kaarlo Karri

Puhelinnumero:
0458048994

Sukupuoli:
Mies

Ikä:
19 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
10 EUR

Lisätty:
elokuu 30, 2021 20:31 (20 päivää sitten)

Päivitetty:
elokuu 30, 2021 20:43 (20 päivää sitten)

Ilmoitus katsottu:
366 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Matematiikan opettajat
Opettajat Tapiola
Opettajat Otaniemi
Opettajat Kirkkonummi
Opettajat Kerte
Opettajat Helsinki
Opettajat Espoo
Opettajat Hagalund