Natiivipuhuja CELTA-tutkinnolla tarjoaa englannin kielen yksityisopetusta Oulussa

Eteläsuomentie 342, 90440 Kempele, Finland


Hei! Minun nimeni on Simon ja olen englannin kielen natiivipuhuja. Minulla on CELTA-tutkinto (Certificate in English Language Teaching to Adults) ja olen toiminut englannin kielen yksityisopettajana lähes 10 vuotta Oulussa.

Tarjoan tukiopetusta sekä aikuisille että opiskelijoille ja puhun hyvin suomea. Autan sinua kehittämään keskustelutaitojasi, ääntämistä ja prepositioiden, artikkelien sekä sanajärjestyksen tietämystä. Lisäksi tarjoan nettisivujen, opinnäytetöiden ja muiden dokumenttien oikoluku- ja käännöspalveluita.

Opettajana olen kärsivällinen, järjestelmällinen sekä huumorintajuinen ja tykkään räätälöidä minun tuntini jokaiselle asiakkaalle heidän ammatin ja harrastusten mukaan. Hyödynnän tunneissani ajankohtaisia resursseja mm. uutissivustoja, podcasteja, TV-ohjelmia, YouTube-videoita, somesovelluksia jne.

Olen kokopäivätyössä, joten oppituntini ovat yleensä klo 16 - 18 välillä asiakkaan työpaikalla (kerran viikossa myös klo 14 lähtien) tai kahvilassa tai klo 19 - 21 välillä Google Meetin/Teamsin/Zoomin/Skypen kautta. Minulla on y-tunnus ja pystyn laskuttamaan yrityksesi toiminimeni kautta.

Mikäli tarvitset englannin kielen tukiopetusta, ota yhteyttä ja me voidaan tavata ja keskustella taidoistasi ja tavoitteistasi. Tämä alkukeskustelu on ilmainen!
Oppiaineet:
Englanti

Nimi:
Simon

Puhelinnumero:
-

Sukupuoli:
Mies

Ikä:
46 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
35 EUR

Lisätty:
sunnuntai 13. heinäkuuta 2014 klo 21.22
(9 vuotta sitten)

Päivitetty:
keskiviikko 27. syyskuuta 2023 klo 17.08
(4 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
9699 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Englannin opettajat
Opettajat Siikajoki
Opettajat Oulu
Opettajat Kempele
Opettajat Perävainio
Opettajat Paituri