Matematiikka, fysiikka, valintakoevalmennus

Mannerheimintie 22, 00100 Helsinki, Suomi


Heippa!

Tarjoan matematiikkaan tukea ja opetusta peruskoulu-, lukio- ja ammattikorkeakoulu -tasolla. Annan myös valintakoevalmennusta esimerkiksi kauppatieteellisille aloille tai arkkitehtilinjalle pyrkiville. Opetus onnistuu sekä etänä, että läsnä.

Olen 36-vuotias matematiikan opetuksen ammattilainen - valmistuin Helsingin Yliopistosta vuonna 2011 Filosofian maisteriksi ja matemaattisten aineiden opettajaksi. Opetustyön kokemusta minulla on takana jo useita vuosia. Tällä hetkellä toimin Helsingin kansanopistossa matematiikan opettajana ja sen lisäksi minulla on useita yksityisoppilaita erilaisilla taustoilla ja tavoitteilla. Päätoimisesti olen Finnairilla liikennelentäjänä, tosin tällä hetkellä lomautettuna. Lentäminen on kuitenkin hyvin erilaista työtä, eikä opettamisen iloisia fiiliksiä ohjaamosta saa. Vapaa-aikana opetan ja valmennan yleisurheilua ikähaarukalla nuorista senioreihin.

Matematiikan opiskelu on siksi haastavaa, koska seuraava aihe perustuu aina edellisten aiheiden päälle. Jos kelkasta putoaa, on erityisen haastavaa kiriä ja hypätä kelkan mukaan uudestaan, koska matematiikan tunneilla mennään koko ajan eteenpäin. Tämä aiheuttaa varsin paljon oppimisvaikeuksia ja motivaation puutetta. Näihin ongelmiin tarvitaan usein yksityisopetusta - mielummin ennemmin kuin myöhemmin. Olen itse kulkenut tämän haastavan polun lukiossa läpi, joten tiedän miltä tuntuu pudota kelkasta ja miten kavuta takaisin kärryille.

Joten olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli koet apuni olevan tarpeeseen! :)

Sampo Kiviharju

 

☎   0407262537


Oppiaineet:
Matematiikka
Fysiikka
Tilastotiede

Nimi:
Sampo Kiviharju

Puhelinnumero:
0407262537

Sukupuoli:
Mies

Ikä:
35 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
35 EUR

Lisätty:
maaliskuu 20, 2020 13:07 (1 vuosi sitten)

Päivitetty:
maaliskuu 31, 2021 11:54 (3 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
2567 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Matematiikan opettajat
Fysiikan opettajat
Tilastotieteen opettajat
Opettajat Kluuvi
Opettajat Kerte
Opettajat Kamppi
Opettajat Helsinki
Opettajat Espoo
Opettajat Tarvo
Opettajat Kaisaniemi
Opettajat Hagnäs