Matematiikan kuntouttavaa opetusta vuosiluokille 1-6

Tampere


Tarjoan matematiikan kuntouttavaa yksityisopetusta sekä oppimisvaikeuksien syitä kartoittavaa testausta (sis. kirjallisen lausunnon) matematiikan oppimisvaikeuksista kärsiville lapsille. Pääasiallinen kohderyhmäni ovat alakouluikäiset lapset.

Kuntouttavan opetuksen tavoitteena on aritmetiikan perusasioiden opiskelu ja vahvistaminen siten, että oppilas kykenee jatkossa etenemään matematiikassa ilman vahvaa tukea. Kuntouttava opetus sisältää perusaritmetiikan oppisisällöt vuosiluokilta 1-4. Kuntouttava opetus alkaa aina oppilaan taitojen kartoittamisella, mikä määrittää opetuksen lähtötason. Kuntouttavan opetukseen tavoitteena ei ole antaa tukiopetusta yksittäisissä oppisisällöissä, vaan vahvistaa ja varmistaa aritmetiikan ydinsisältöjen hallinta myöhempää sovellusta varten.

Olen koulutukseltani erityisluokanopettaja ja lisäksi olen suorittanut Matikkaluotsi-koulutuksen. Olen soveltanut ja kouluttanut kuntouttavia matematiikan opetusmenetelmiä jo kahdeksan vuoden ajan. Erityisluokanopettajana olen toiminut yli 10 vuotta.

Opetuspaikka voidaan sopia erikseen. Matkakulut kuuluvat hintaan Tampereen kaupunkialueella (max. 6km keskustasta). Voimme toteuttaa opetusta myös esim. kirjastoissa.

Hinta sisältää alvin (24%).

 

☎   0503229702


Oppiaineet:
Matematiikka

Nimi:
Hanna Paanala

Puhelinnumero:
0503229702

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
37 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Tuntihintapyyntö:
70 EUR

Lisätty:
lauantai 9. maaliskuuta 2024 klo 21.02
(1 kuukausi sitten)

Päivitetty:
lauantai 9. maaliskuuta 2024 klo 21.02
(1 kuukausi sitten)

Ilmoitus katsottu:
211 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Matematiikan opettajat
Opettajat Ylöjärvi
Opettajat Tampere
Opettajat Tamare
Opettajat Niemi