Matematiikan, fysiikan ja kemian opetusta

Juutinraumankatu 3b, 00220 Helsinki, Suomi


Tervehdys!

Olen 23-vuotias, intohimoinen ja kokenut opettaja, joka tarjoaa yksityisopetusta kemian, matematiikan ja fysiikan aineissa lukiotasolle saakka. Korkeamman asteen opetuksesta voidaan neuvotella aiheesta riippuen, näistäkin on vahvaa kokemusta. Opetukseni on suunnattu erityisesti nuorille, jotka haluavat parantaa tietämystään näissä aineissa, olipa kyseessä kouluarvosanojen nostaminen, ylioppilaskirjoituksiin valmistautuminen tai pelkkä tiedonjanon tyydyttäminen. Kokemusta opetustyöstä löytyy niin peruskoulusta kuin yliopistostakin!

Miksi valita minut?

Kokemus ja asiantuntemus: Valmistuin lukiosta vuonna 2019 kirjoittaen kiitettävät arvosanat niin matematiikasta, fysiikasta kuin kemiastakin, ja kaikista paras asiantuntemus liittyy matematiikkaan. Tällä hetkellä opiskelen teknillisellä alalla Aalto Yliopistossa maisteriopintoja, ja opinnoissani olen päässyt syventymään matematiikan ja fysiikan saloihin. Olen toiminut yliopistossa assistenttina neljällä eri kurssilla, jotka keskittyivät differentiaalilaskentaan sekä matriisilaskentaan. Näin hankalaan matematiikkaan en tietenkään menisi opettaessa lukiotason kursseja, mutta tämä antaa osviittaa osaamisestani.

Räätälöidyt oppitunnit: Otan jokaisella oppitunnilla huomioon opiskelijan henkilökohtaisen tason, ja pyrin opettamaan asiat hänelle parhaimmalla mahdollisella tavalla askel askeleelta. Olipa kyseessä peruskäsitteiden vahvistaminen tai edistyneempien aiheiden syvällinen ymmärtäminen, teen kaikkeni varmistaakseni, että jokainen oppilas saavuttaa tavoitteensa.

Kärsivällinen ja kannustava opetusmetodi: Ymmärrän, että jokaisella oppilaalla on oma oppimistahtinsa. Käytän kärsivällistä ja kannustavaa opetusmetodia, joka rohkaisee oppilaita olemaan uteliaita ja kysymään kysymyksiä. Asiakokonaisuuksia on turha käydä yhden tunnin aikana liikaa läpi, sillä näin pitkäkestoiseen muistiin ei jää mitään.

Joustavat aikataulut: Ymmärrän nuorten kiireisen elämän, joten tarjoan joustavia aikatauluja oppituntien pitämiseen. Opetus onnistuisi parhaiten normaalin työajan ulkopuolella ja viikonloppuisin, mutta näistä voidaan neuvotella tarkemmin. Opetus onnistuu lähiopetuksena luonani Jätkäsaaressa, Helsingin AB-vyöhykkeellä matkustusaikaan käytetystä lisämaksusta, mutta myös etänä Teamsin tai Zoomin välityksellä. Etäopetus mahdollistaa opetuksen myös Helsingin seudun ulkopuolella asuville.

Luonne: Olen luonteeltani ekstrovertti, eikä kanssani opiskelu tunnu suoritukselta. Pyrin tutustumaan oppilaaseen ja olla opettajan roolin lisäksi helposti lähestyttävä kaveri, jolloin oppiminen tapahtuu rennommassa ilmapiirissä.

Laskutus: Toimin kevytyrittäjänä, jolloin laskutus hoidetaan laskutuspalvelun kautta. Syötän opetustunnin jälkeen laskutuspalveluun tietosi, jolloin palvelu lähettää laskun sähköpostiisi, ja maksu onnistu helposti tilisiirrolla laskun ohjeiden mukaisesti. Laskutuspalvelu varmistaa toimimisen Suomen lain säädösten puitteissa.

Yhteystiedot ja Lisätiedot

Jos olet kiinnostunut oppitunneista tai haluat lisätietoja, otathan yhteyttä sähköpostitse: [email protected] tai puhelimitse: +358 45 871 8301. Minulle voi myös lähettää WhatsAppin kautta viestiä. :)

Odotan innolla, että voin auttaa sinua tai lastasi oppimaan ja menestymään näissä mielenkiintoisissa ja ennen kaikkea tärkeissä aineissa!

Ystävällisin terveisin,
Tino Marttunen

 

☎   +358 45 871 8301






Oppiaineet:
Matematiikka
Fysiikka
Kemia

Nimi:
Tino Marttunen

Puhelinnumero:
+358 45 871 8301

Sukupuoli:
Mies

Ikä:
23 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
40 EUR

Lisätty:
lauantai 24. helmikuuta 2024 klo 10.16
(2 kuukautta sitten)

Päivitetty:
lauantai 23. maaliskuuta 2024 klo 15.59
(1 kuukausi sitten)

Ilmoitus katsottu:
411 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Matematiikan opettajat
Fysiikan opettajat
Kemian opettajat
Opettajat Lapinlahti
Opettajat Kerte
Opettajat Helsinki
Opettajat Espoo
Opettajat Tarvo
Opettajat Ruoholahti
Opettajat Jätkäsaari