Matemaatikko tarjoaa laadukasta opetusta

Kanavaharjunkatu 7, 70840 Kuopio, Finland


Olen kuopiolainen matemaatikko. Olen työskennellyt tutkijana ja yksityisopettajana. Koulutukseni on filosofian maisteri. Olen opiskellut pedagogiikkaa Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Annan etäopetusta ja matematiikan neuvontaa peruskoulusta yliopistoon. Oppilaani ovat saaneet hyviä arvosanoja ja parantaneet merkittävästi osaamistaan yksityisopetuksessani. Voin opettaa eri oppiaineita seuraavilla tasoilla:

- Matematiikka: Tutkijataso, valmistunut algebran ja topologian linjalta. Olen opettanut koululaisia, lukiolaisia ja aikuisopiskelijoita aina gradun tekemiseen asti. Myös abikursseja, pääsykoe- ja kilpailumatematiikan valmennusta voin tehdä.
- Fysiikka: Käynyt lukion laajan fysiikan.
- Tilastotiede: Yliopistossa perusopintoja ja soveltanut tilastotiedettä työelämässä ohjelmointiin.
- Tietojenkäsittelytiede: Laaja sivuaineapprobatur. Tutuimmat ympäristöt ja kielet ovat Ubuntu ja Linux Mint. Minulla on ammattitason osaaminen Pythonista ja Javasta ja olen opiskellut Sagemathia, C#:a ja hieman R:ää sekä Matlabia. Käytän enimmäkseen avoimen lähdekoodin ohjelmistoja, ja olen erikoistunut mallintamiseen. Pystyn opettamaan ohjelmoinnin perusteita. Teen myös ohjelmoinnin opetusta Kodareissa.

Olen opettanut sekä lapsia, nuoria että aikuisia. Opetusmenetelmäni on, että haluan saada oppilaani oppimaan ja sisäistämään asiat kunnolla. Opetan laadukkaasti ja haluan, että oppilaille muodostuu vahva perusosaaminen, jonka päälle on hyvä rakentaa tietoja ja taitoja. Pystyn neuvomaan tietokonesovelluksilla, esimerkiksi Signalilla, Whatsappilla tai sähköpostilla.

Omaa toiminimeä minulla ei ole, mutta käytän laskutukseen kevytyrittäjäpalvelua.

Palveluun ei saa koko hinnastoa näkyviin, joten luethan voimassa olevan hinnaston ja perumiskäytännöt osoitteesta https://jaakkojseppala.github.io/ , kiitos!

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää siitä, miten voin auttaa juuri sinua!

Arkisin lähiopetuksen hinta kotini ulkopuolella on 31 €/h ja etäopetuksen/kotonani tapahtuvan opetuksen 28 €/h. Viikonloppuisin hintoihin lisätään 3 €/h.

 

☎   0505914199

Oppiaineet:
Matematiikka
Tietotekniikka

Nimi:
Jaakko Seppälä

Puhelinnumero:
0505914199

Sukupuoli:
Mies

Ikä:
38 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
28 EUR

Lisätty:
heinäkuu 9, 2020 23:15 (1 vuosi sitten)

Päivitetty:
heinäkuu 12, 2021 18:51 (14 päivää sitten)

Ilmoitus katsottu:
1643 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Matematiikan opettajat
Tietotekniikan opettajat
Opettajat Kuopio
Opettajat Kulppio
Opettajat Lehtoniemi