Matemaatikko tarjoaa laadukasta ja innostavaa etäopetusta

Neulaskatu 4, 33820 Tampere, Finland


Olen Jaakko, kuopiolainen matemaatikko ja filosofian maisteri. Matematiikka ja sen oppiminen on ollut minulle aina intohimo, siksi haluan opettaa sitä muillekin. Toimin yksityisopettajana ja tarjoan tukiopetusta matematiikassa laaja-alaisesti peruskoulusta korkeakoulutasolle. Opetan sekä lapsia että aikuisia.
Opetusmenetelmäni ovat vaihtelevia, ja minulle tärkeintä on oppilaan yksilöllinen oppiminen sekä motivaation lisääminen. Opetan laadukkaasti ja oppilaan toiveet huomioiden ja siten, että asiat tulevat sisäistetyiksi. Oppilaani ovat parantaneet opetuksessani merkittävästi arvosanojaan ja saavuttaneet tavoitteitaan.

Tarjoan opetusta etäopetuksena käyttäen esimerkiksi Zoom-alustaa tai Signalia. Minulta saat apua niin yksittäisen tehtävän ratkaisuun tai vastaavasti kokonaisen kurssin asiasisällön hallintaan. Opetus on aina yksilöllistä ja suunnitellaan asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Matematiikan lisäksi annan neuvontaa esimerkiksi tilastotieteessä ja fysiikassa. Olen myös soveltanut tilastotiedettä ja matematiikkaa ohjelmointiin ja pystyn opettamaan ohjelmoinnin perusteita; Pythonilla ja Javalla työskentelen ammattimaisesti.

Olen lukenut pedagogiikkaa Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Voin opettaa oppiaineita esimerkiksi seuraavilla tasoilla:

Matematiikka: Tutkijataso; tarjoan laaja-alaisesti opetusta matemaattiseen ongelmanratkaisuun ja oppimisvaikeuksiin. Minulta saa tukiopetusta perusopetuksen lisäksi esimerkiksi pääsykokeisiin, ylioppilaskirjoituksiin ja lopputyöhön.
Fysiikka: Pystyn neuvomaan lukion laajan fysiikan asiasisällöt täyttäviä tehtäviä
Tilastotiede: Olen opiskellut tilastotieteen perusopinnot.
Tietojenkäsittelytiede: Olen opiskellut laajan sivuaineapprobaturin. Pystyn opettamaan ohjelmoinnin perusteita ja Pythonissa olen ammattilainen. Olen soveltanut tilastotiedettä ohjelmointiin ja erikoistunut mallintamiseen. Olen opiskelut esimerkiksi C#:a, Javaa ja Matlabia. Käytän avoimen lähdekoodin ohjelmistoja.

Käytän laskuttamiseen kevytyrittäjäpalvelua. Jäikö kysyttävää? Kotisivuiltani osoitteesta https://jaakkojseppala.github.io/ löytyy ajankohtainen hinnasto, maksutavat sekä tietoa osaamisestani ja palautetta opetuksestani.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää siitä, miten voin auttaa juuri sinua!

 

☎   0505914199

Oppiaineet:
Matematiikka
Tilastotiede
Tietotekniikka

Nimi:
Jaakko Seppälä

Puhelinnumero:
0505914199

Sukupuoli:
Mies

Ikä:
39 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
27 EUR

Lisätty:
huhtikuu 20, 2020 20:25 (1 vuosi sitten)

Päivitetty:
lokakuu 12, 2021 16:33 (1 kuukausi sitten)

Ilmoitus katsottu:
2204 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Matematiikan opettajat
Tilastotieteen opettajat
Tietotekniikan opettajat
Opettajat Tampere
Opettajat Tamare
Opettajat Hervanta
Opettajat Hallila
Opettajat Lukonmäki
Opettajat Korkinmäki
Opettajat Muotiala
Opettajat Turtola