VIP Matemaatikko tarjoaa laadukasta ja innostavaa etäopetusta!

Vihdintie 14, 00350 Helsinki, Finland


Hei,

Olen Jaakko, jyväskyläläinen matemaatikko, FM. Matematiikka ja sen oppiminen on aina ollut intohimoni, ja siksi haluan opettaa sitä muillekin ja saada muut onnistumaan.

Toimin yksityisopettajana. Tarjoan tukiopetusta matematiikassa laaja-alaisesti peruskoulusta korkeakoulutasolle. Opetan sekä lapsia että aikuisia.

Opetuksen lähtökohta on oppilaan yksilöllinen oppiminen ja tavoitteiden saavuttaminen. Opetus suunnitellaan aina oppilaan lähtökohdat ja toiveet huomioiden. Oppilaani ovat parantaneet merkittävästi arvosanojaan ja saavuttaneet tavoitteitaan.

Tarjoan opetusta etäopetuksena käyttäen Teamsia. Opiskelen pedagogisia opintoja sekä lasten ja nuorten psyykkistä kehitystä Alkio-opistossa. Annan neuvontaa seuraavissa aineissa:

Matematiikka: Osaan hyvin matematiikka laudatur-kursseihin asti. Tarjoan laaja-alaisesti opetusta matemaattiseen ongelmanratkaisuun ja oppimisvaikeuksiin. Minulta saa tukiopetusta perusopetuksen lisäksi esimerkiksi pääsykokeisiin, ylioppilaskirjoituksiin ja lopputyöhön. Minulle voi myös lähettää tehtäviä, joihin voin tehdä esimerkkiratkaisuja.

Fysiikka: Pystyn neuvomaan lukion laajan fysiikan asiasisällöt täyttäviä tehtäviä.

Tilastotiede: Olen opiskellut tilastotieteen perusopinnot.

Tietojenkäsittelytiede: Olen opiskellut laajan sivuaineapprobaturin. Pystyn opettamaan ammattimaisesti Pythonia. Olen soveltanut tilastotiedettä ohjelmointiin ja erikoistunut mallintamiseen. Käytän avoimen lähdekoodin ohjelmistoja.

Jäikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan, miten voin auttaa juuri Sinua! Kotisivuiltani osoitteesta https://jaakkojseppala.fi/ löytyy ajankohtainen hinnasto, maksutavat sekä tietoa osaamisestani ja palautetta opetuksestani. Otetaan yhdessä asiat haltuun!

 

☎   0505914199

Oppiaineet:
Matematiikka
Fysiikka
Tilastotiede
Tietotekniikka

Nimi:
Jaakko Seppälä

Puhelinnumero:
0505914199

Sukupuoli:
Mies

Ikä:
40 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
27 EUR

Lisätty:
heinäkuu 25, 2019 14:48 (3 vuotta sitten)

Päivitetty:
tammikuu 14, 2023 19:08 (2 kuukautta sitten)

VIP-näkyvyys erääntyy:
huhtikuu 24, 2023 03:10 (22 päivän päästä)

Ilmoitus katsottu:
7104 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Matematiikan opettajat
Fysiikan opettajat
Tilastotieteen opettajat
Tietotekniikan opettajat
Opettajat Munkkiniemi
Opettajat Lassila
Opettajat Kerte
Opettajat Helsinki
Opettajat Haga