Lukiotason fysiikan ja matematiikan opetusta etänä

Kemijärventie 2405, 98100 Rovaniemi, Finland


Tarjoan lukion pitkän ja lyhyen matematiikan ja fysiikan yksityisopetusta. Minulla on 9 vuoden opetuskokemus yksityisopetuksesta ja valmennuskurssiopetuksesta. Olen valmentanut niin nuoria kuin aikuisiakin ylioppilaskirjoituksiin, dia-pääsykokeisiin, lääkiksen pääsykokeisiin ja amk-tekniikan pääsykokeisiin. Olen aiemmin opiskellut kolme vuotta fysiikan aineenopettajan koulutusohjelmassa, mutta olen päätynyt lopulta opiskelemaan prosessi-insinööriksi.

Tutkimusten mukaan käsillä tekeminen aktivoi erityisesti aivojen oppimisalueita. Siksi tunneillani tehtävät tehdään ensisijaisesti vanhaan tapaan kynällä, paperilla, viivottimella, astelevyllä ja harpilla. Lukio-opintoja kerratessa voidaan osa ajasta käyttää sähköisen ylioppilaskirjoituksen tekniikoiden harjoitteluun. Tärkeintä on, että matematiikan ja fysiikan opiskelu on mielekästä ja minun opetuksessani opiskellaan ensisijaisesti elämää varten. Tämän lähestymistavan sivutuotteena on tyypillisesti myös arvosanojen nousu. Opetukseeni sisältyy aina kotitehtäviä ja tehtäviä kannattaakin tehdä niin paljon kuin aikaa ja jaksamista riittää, sillä itse tekeminen on lopulta avain oppmiseen.

Yhden opetuskerran pituus on 90 minuuttia. Tarvitset web-kameran kasvokkain tapahtuvaa juttelua varten. Läppärin tai tabletin oma kamera käy. Lisäksi tarvitset toisen ns. "vihkokameran" kuvaamaan työskentelyäsi. Tähän käy periaatteessa kännykkäkamera, jos saat kännykän aseteltua jonkinlaiseen telineeseen tai vastaavaan niin, että kuvasta saa hyvin selvää. Muita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi erillinen web-kamera tai dokumenttikamera.

Hinta 60 €/90 min (40 €/h)

Tiedustelut 044 943 4754 tai alla olevalla lomakkeella.

Katso myös nettisivuni: jarnontunnit.com

 

☎   044 943 4754


Oppiaineet:
Matematiikka
Fysiikka

Nimi:
Jarno Parviainen

Puhelinnumero:
044 943 4754

Sukupuoli:
Mies

Ikä:
33 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
40 EUR

Lisätty:
huhtikuu 23, 2021 20:46 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty:
huhtikuu 23, 2021 20:46 (4 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
597 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Matematiikan opettajat
Fysiikan opettajat
Opettajat Rovaniemi
Opettajat Pienaniemi
Opettajat Lappi
Opettajat Kemijärvi
Opettajat Oravaniemi