Lukion matikan, fysiikan ja kemian opettaja

Lipaskuja 7, 04130 Sipoo, Suomi


Onko motivaatio hukassa? Haluatko varmentaa itsellesi hyvän pohjan lukion (tai peruskoulun) matemaattisissa aineissa? Suunnitelmissasi on mahdollisesti pyrkiä lääketieteelliseen tai esim. kauppakorkeaan? Tarvitsetko muuten vain apuja joko tasaisin väliajoin tai satunnaisesti lukion / peruskoulun matemaattisissa aineissa?

Valmistuin 2013 Turun yliopistosta pesun kestäväksi opettajaksi. Pääaineeni fysiikka ja opettajan pätevyydet löytyvät myös matematiikasta ja kemiasta. Toimin päätoimisesti lukion fysiikan, matematiikan ja kemian opettajana ja tarjoan sivutoimisesti myös yksityisopetusta näihin aineisiin. Yksityisopetuksen aloitin jo vuonna 2012 ja oppilaitani on päätynyt mm. Milanon lääketieteelliseen, Turun yliopiston psykologian tutkinto-ohjelmaan, lentäjiksi, kauppatieteilijöiksi ja moniin muihin.

Oman opettajuuteni aikana olen huomannut valmentavan opetuksen toimivan parhaiten. Lasketan tehtäviä, laskemme ja ratkomme ongelmia yhdessä ja haasteiden tullessa vastaan käyn teorian läpi ruohonjuuritasolla saakka ja varmistan, että entiset ongelmakohdat on selätetty.

Opetus onnistuu parhaiten etänä, mutta aikataulujen osuessa sopivasti yksiin myös lähiopetuksenakin. Tuntihintani on 35,00 euroa+alv 24%. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan aikatauluista.

 

☎   0401721528






Oppiaineet:
Matematiikka
Fysiikka
Kemia

Nimi:
Jani Rämäkkö

Puhelinnumero:
0401721528

Sukupuoli:
Mies

Ikä:
35 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
35 EUR

Lisätty:
lauantai 30. heinäkuuta 2022 klo 21.05
(1 vuosi sitten)

Päivitetty:
tiistai 5. maaliskuuta 2024 klo 9.20
(1 kuukausi sitten)

Ilmoitus katsottu:
2191 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Matematiikan opettajat
Fysiikan opettajat
Kemian opettajat
Opettajat Sibbo
Opettajat Kerte
Opettajat Herrala