Lukion matematiikan ja fysiikan etätunteja (vain etä)

Fänriksgatan 4, 20500 Åbo, Finland


Tarjoan lukion pitkän ja lyhyen matematiikan sekä fysiikan yksityisopetusta. Minulla on 9 vuoden opetuskokemus yksityisopetuksesta ja valmennuskurssiopetuksesta. Olen valmentanut niin nuoria kuin aikuisiakin ylioppilaskirjoituksiin, dia-pääsykokeisiin, lääkiksen pääsykokeisiin ja amk-tekniikan pääsykokeisiin. Olen aiemmin opiskellut kolme vuotta fysiikan aineenopettajan koulutusohjelmassa, mutta olen päätynyt lopulta opiskelemaan prosessi-insinööriksi.

Tutkimusten mukaan käsillä tekeminen aktivoi laajempia alueita aivoista ja parantaa näin oppimista. Siksi tunneillani tehtävät tehdään ensisijaisesti vanhaan tapaan kynällä, paperilla, viivottimella, astelevyllä ja harpilla. Lukio-opintoja kerratessa voidaan osa ajasta käyttää sähköisen ylioppilaskirjoituksen tekniikoiden harjoitteluun. Tärkeintä on, että matematiikan ja fysiikan opiskelu on mielekästä. Tunneilleni voi tulla rennolla ja turvallisella mielellä. Opetuksessani opiskellaan ensisijaisesti elämää varten. Tämä lähestymistapa on johtanut myös arvosanojen nousuun. Opetukseeni sisältyy aina kotitehtäviä ja tehtäviä kannattaakin tehdä niin paljon kuin aikaa ja jaksamista riittää, sillä itse tekeminen on lopulta avain oppimiseen.

Yhden opetuskerran pituus on 90 minuuttia. Etätunneille tarvitset web-kameran kasvokkain tapahtuvaa juttelua varten. Läppärin tai tabletin oma kamera käy. Minulla on käytössä dokumenttikamera, joten pystyn näyttämään mallia myös käsillä tekemiseen samaan tapaan kuin lähiopetuksessa.

Hinta 63 €/90 min (42 €/h, sisältää alv 24 %)

 

☎   041 5803631


Oppiaineet:
Matematiikka
Fysiikka

Nimi:
Jarno Parviainen

Puhelinnumero:
041 5803631

Sukupuoli:
Mies

Ikä:
32 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
42 EUR

Lisätty:
helmikuu 20, 2023 20:02 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty:
maaliskuu 10, 2023 13:30 (2 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
315 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Matematiikan opettajat
Fysiikan opettajat
Opettajat Turku
Opettajat Mäntymäki
Opettajat Kaarina
Opettajat Kastu
Opettajat Koroinen
Opettajat Räntämäki
Opettajat Kurjenmäki
Opettajat Ylioppilaskylä