Laadukasta ja innostavaa matematiikan opetusta!

Piipputori 5, 40100 Jyväskylä, Finland


Hei,

Olen Jaakko, jyväskyläläinen matemaatikko, FM. Matematiikka ja sen oppiminen on aina ollut intohimoni, ja siksi haluan opettaa sitä muillekin ja saada muut onnistumaan.

Toimin yksityisopettajana. Tarjoan tukiopetusta matematiikassa laaja-alaisesti peruskoulusta korkeakoulutasolle. Opetan sekä lapsia että aikuisia.

Opetuksen lähtökohta on oppilaan yksilöllinen oppiminen ja tavoitteiden saavuttaminen. Opetus suunnitellaan aina oppilaan lähtökohdat ja toiveet huomioiden. Oppilaani ovat parantaneet merkittävästi arvosanojaan ja saavuttaneet tavoitteitaan.

Tarjoan opetusta sekä lähiopetuksena että etäopetuksena käyttäen videoyhteyssovelluksia. Opiskelen pedagogisia opintoja Jyväskylän yliopistossa. Annan neuvontaa seuraavissa aineissa:

Matematiikka: Osaan hyvin matematiikka laudatur-kursseihin asti. Tarjoan laaja-alaisesti opetusta matemaattiseen ongelmanratkaisuun ja oppimisvaikeuksiin. Minulta saa tukiopetusta perusopetuksen lisäksi esimerkiksi pääsykokeisiin, ylioppilaskirjoituksiin, korkeakoulumatematiikkaan ja yliopistokursseihin. Minulle voi myös lähettää tehtäviä, joihin voin tehdä esimerkkiratkaisuja.

Fysiikka: Osaan lukion laajan fysiikan asiasisällöt.

Tilastotiede: Hallitsen tilastotieteen perusopinnot, aikasarja-analyysiä ja voin neuvoa VAKAVA-pääsykokeen tilastotehtäviä.

Tietojenkäsittelytiede: Olen opiskellut laajan sivuaineapprobaturin. Pystyn opettamaan ammattimaisesti Pythonia. Olen soveltanut tilastotiedettä ohjelmointiin ja erikoistunut mallintamiseen. Käytän avoimen lähdekoodin ohjelmistoja.

Jäikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan, miten voin auttaa juuri Sinua! Kotisivuiltani osoitteesta https://jaakkojseppala.fi/ löytyy ajankohtainen hinnasto, maksutavat sekä tietoa osaamisestani ja palautetta opetuksestani. Otetaan yhdessä asiat haltuun!

 

☎   0505914199

Oppiaineet:
Matematiikka
Tilastotiede

Nimi:
Jaakko Seppälä

Puhelinnumero:
0505914199

Sukupuoli:
Mies

Ikä:
40 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
28 EUR

Lisätty:
keskiviikko 8. huhtikuuta 2020 klo 19.40
(3 vuotta sitten)

Päivitetty:
maanantai 16. lokakuuta 2023 klo 22.46
(4 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
5077 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Matematiikan opettajat
Tilastotieteen opettajat
Opettajat Tourula
Opettajat Seppälä