Korutekniikoita, makramee-solmeilua ja punch needle-tuftausta Imatran seudulla ja etänä

Rasilantie 2, 56100 Ruokolahti, Finland


Olen kädentaitojen moniosaaja. Koulutukseltani olen kiviseppä/ korutaiteilija (kuvataiteilija, ylempi AMK) ja ammattiaineen opettaja AmO. Minulla on pitkä opettajakokemus kansalaisopistoista ja olen opettanut myös keskiasteella. Opetan niin aikuisia kuin lapsiakin. Ydinosaamistani ovat erilaiset käsityötekniikat erityisesti koruun liittyen, mutta repertuaariini kuuluu myös isommat makrameetyöt, tuftaus, ja virkkaus.

Opetustarjonta:
Ketjunpunontaa metallilenkeistä, viikinkikneule ym. punonnat ohuesta metallilangasta, koruja kierrätysmateriaaleista, helmikorutekniikat, hopea- ja metallisavitekniikat, polymeerimassatekniikat, makramee-solmeilu, tuftaus/punch needle, kankaan värjäys, ja virkkaus.

Yksityistunteja tai pienryhmille. Opetusta etänä tai asiakkaan luona Etelä-Karjalan alueella, tarvittaessa matkustan kurssin pitoon myös kauemmaksikin.

Tunnit suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toiveisiin ja osaamiseen perustuen joko yksittäistunteina, tai kurssimuotoisesti useamman tunnin aihekokonaisuuksina. Voit olla täysin aloittelija tai taidoissasi jo edistynyt.

Tarjoan kannustavan ilmapiirin, jossa opastan rauhallisesti ja pitkäjänteisesti, ja jossa virheiden tekemistä ei tarvitse hävetä. Kannustan luovaan ajatteluun ja itseilmaisuun. Tunneilla perehdytään tekniikan lisäksi aina aiheesta riippuen niin materiaaleihin kuin tarvittaviin työvälineisiinkin työturvallisuutta unohtamatta.

Käsityön ilosanoma on se, että oppia voi kuka tahansa!
Oppiaineet:
Taiteet

Nimi:
Anu Ppeippo

Puhelinnumero:
-

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
48 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
42 EUR

Lisätty:
tiistai 26. heinäkuuta 2022 klo 16.44
(1 vuosi sitten)

Päivitetty:
perjantai 14. heinäkuuta 2023 klo 14.09
(7 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
1331 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Taiteitten opettajat
Opettajat Ruokolahti