Korutekniikoita, makramee-solmeilua ja punch needle-tuftausta Imatran seudulla ja etänä

Rasilantie 2, 56100 Ruokolahti, Finland


Olen kädentaitojen moniosaaja. Koulutukseltani olen kiviseppä/ korutaiteilija (kuvataiteilija, ylempi AMK) ja ammattiaineen opettaja AmO. Minulla on pitkä opettajakokemus kansalaisopistoista ja olen opettanut myös keskiasteella. Opetan niin aikuisia kuin lapsiakin. Ydinosaamistani ovat erilaiset käsityötekniikat erityisesti koruun liittyen, mutta repertuaariini kuuluu myös isommat makrameetyöt, tuftaus, ja virkkaus.

Opetustarjonta:
Ketjunpunontaa metallilenkeistä, viikinkikneule ym. punonnat ohuesta metallilangasta, koruja kierrätysmateriaaleista, helmikorutekniikat, hopea- ja metallisavitekniikat, polymeerimassatekniikat, makramee-solmeilu, tuftaus/punch needle ja virkkaus.

Yksityistunteja tai pienryhmille. Opetusta etänä tai asiakkaan luona Etelä-Karjalan alueella, tarvittaessa matkustan kurssin pitoon myös kauemmaksikin.

Tunnit suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toiveisiin ja osaamiseen perustuen joko yksittäistunteina, tai kurssimuotoisesti useamman tunnin aihekokonaisuuksina. Voit olla täysin aloittelija tai taidoissasi jo edistynyt.

Tarjoan kannustavan ilmapiirin, jossa opastan rauhallisesti ja pitkäjänteisesti, ja jossa virheiden tekemistä ei tarvitse hävetä. Kannustan luovaan ajatteluun ja itseilmaisuun. Tunneilla perehdytään tekniikan lisäksi aina aiheesta riippuen niin materiaaleihin kuin tarvittaviin työvälineisiinkin työturvallisuutta unohtamatta.

Käsityön ilosanoma on se, että oppia voi kuka tahansa!
Oppiaineet:
Taiteet

Nimi:
Anu Ppeippo

Puhelinnumero:
-

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
48 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
42 EUR

Lisätty:
heinäkuu 26, 2022 16:44 (8 kuukautta sitten)

Päivitetty:
heinäkuu 26, 2022 16:54 (8 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
723 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Taiteitten opettajat
Opettajat Ruokolahti