Kiinan yksityisopetusta (mandariinikiina)

Vaahtokuja 7, 01600 Vantaa, Suomi


Oletko lisäpreppausta tarvitseva lukiolainen? Onko lapsesi utelias aloittamaan kiinan opiskelun? Vai oletko muuten vain kiinnostunut uuden kielen opettelusta?

Tarjoan yksityisopetusta kiinan kielessä.

Olen vuonna 2020 Helsingin yliopistosta Itä-Aasian tutkimuksesta (Kiinan linja) valmistunut filosofian maisteri. Tutkintooni kuuluu mm. kiinan kieliopintoja yli 100 opintopisteen verran. Lisäksi olen sivuaineenani suorittanut kasvatustieteen perusopinnot. Olen myös opiskellut useissa kiinalaisissa yliopistoissa ja kouluissa niin Pekingissä, Dalianissa kuin myös Kunmingissa. Kiinan kulttuurin tuntemusta on minulle kertynyt yli kymmenen vuoden ajalta.

Tarjoan räätälöityä opetusta vastaamaan juuri Sinun tarpeisiisi. Tarvitsetko apua ääntämisessä? Tooneissa? Kieliopissa? Oletko vasta-alkaja ilman minkäänlaisia ennakkotietoja kiinasta? Voin luoda oman opiskelumateriaalin toiveittesi pohjalta tai voimme käyttää jo valmiiksi olemassa olevaa materiaalia mikäli Sinulla sellaista on. Osaan myös suositella useita kirjastoista lainattavia opetusmateriaaleja (esim. Zou ba - kiinan alkeet).

Ymmärrän hyvin niitä vaikeuksia joita lähes jokainen kiinan opiskelija opintopolullaan kohtaa. Tiedän myös että haasteellisuudestaan huolimatta kiina ei ole mahdoton kieli suomalaiselle opittavaksi. Olen itse ollut kärsivällinen ja lannistumaton kiinan kielen opiskelija, ja samalla asenteella kohtaan myös oppilaani. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

☎   0408276775
Oppiaineet:
Muut kielet

Nimi:
Lumi

Puhelinnumero:
0408276775

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
31 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
20 EUR

Lisätty:
tammikuu 23, 2021 10:37 (3 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
357 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Muitten kielien opettajat
Opettajat Vehkala
Opettajat Vantas
Opettajat Vantaa
Opettajat Kerte
Opettajat Helsinki
Opettajat Espoo
Opettajat Martinlaakso
Opettajat Myyrmäki
Opettajat Rajatorppa