Innostunut ja kärsivällinen biologian tai englannin opettaja Helsingissä: Räätälöityä opetusta sinun tarpeisiisi

Sofianlehdonkatu 9, 00610 Helsinki, Finland


Hei! Tarjoan yksityisopetusta Helsingin seudulla biologian eri osa-alueista. Olen juuri suorittanut luonnontieteiden kandidaatin tutkinnon ympäristö- ja biotieteiltä. Minulla on muutaman kuukauden kokemus biologian sijaisopettajan tehtävistä lukiossa. Omaan syvän ymmärryksen biologian eri osa-alueista, kuten anatomiasta, solubiologiasta, genetiikasta ja evoluutiobiologiasta. Olen opettanut myös IB lukiossa, joten englanniksi opettaminen onnistuu aivan yhtä luontevasti. Lisäksi olen suorittanut YKI Kielitutkinnon englannin kielestä ylimmällä tasolla, joten voin tarjota myös englannin kielen opettamista.

Olen huomaavainen ja kärsivällinen opettaja, joka kokee intohimoa opettamiseen. Pyrin opetuksessa käyttämään erilaisia opetusmenetelmiä, jotka auttavat oppilaita ymmärtämään ja muistamaan opittavaa paremmin. Räätälöin opetusta oppilaan tarpeiden mukaan, jotta jokainen oppilas saa tarvitsemansa tuen ja oppii parhaalla mahdollisella tavalla. Etäopetus on myös mahdollista. Lähiopetuksessa voimme tavata kahviloissa, kirjastoissa, tai opetettavan luona.

Jos olet kiinnostunut yksityisopetuksesta biologiassa tai englannissa, ota rohkeasti yhteyttä ja kerron mielelläni lisää!

 

☎   0404126294


Oppiaineet:
Biologia

Nimi:
Julius Hovikoski

Puhelinnumero:
0404126294

Sukupuoli:
Mies

Ikä:
18 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
20 EUR

Lisätty:
huhtikuu 20, 2023 16:45 (1 kuukausi sitten)

Ilmoitus katsottu:
127 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Biologian opettajat
Opettajat Metsälä
Opettajat Kumpula
Opettajat Kerte
Opettajat Käpylä
Opettajat Helsinki