Huilutunnit kaiken ikäisille! Flute lessons for all ages!

Sallinkatu 1, 00250 Helsinki, Suomi


Huilutunnit Taka-Töölössä/ etäopetus

Olit sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi konkari huilun kanssa, olet tervetullut soittotunneille kanssani. Musiikin esittämisen lisäksi opetus on aina ollut lähellä sydäntäni. Olen ehtinyt kartuttaa opetuskokemusta jo yli 10 vuoden ajalta. Oppilaskirjoni voisi sanoa olevan vauvasta vaariin ja uskon vahvasti elinikäiseen oppimiseen. Mielestäni koskaan ei ole liian aikaista tai myöhäistä aloittaa musiikkiharrastusta!

Opettajana olen oppilaslähtöinen ja pyrin aina toteuttamaan opetuksessani positiivisen pedagogiikan keinoja. Koulutuksen ja kokemukseni kautta minulla on monipuoliset työkalut opetukseen ja osaan tarjota jokaiselle oppilaalle juuri heille toimivan oppimisen polun. Soittotunneilla voimme perehtyä oppilasta kiinnostavaan materiaaliin, joka voi olla klassisesta musiikista ikivihreisiin iskelmiin tai vaikkapa pop-musiikin helmiin.

Olen valmistunut ammattimuusikoksi Tampereen Konservatoriolta erinomaisin arvosanoin vuonna 2016. Sittemmin olen opiskellut Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa sekä Tukholman Kuninkaallisessa musiikkikorkeakoulussa huippuopettajien johdolla. Sibelius-Akatemialta valmistuin musiikin maisteriksi keväällä 2023. Rakastan musiikin ikuista opinpolkua ja pyrin jatkuvasti kehittämään myös itseäni opettajana sekä omia opetusmetodejani.

Innostusta löytyy, muttei soitinta? Autan mielelläni oppilaitani myös soittimen hankinnassa! Voimme räätälöidä tuntipaketin sinun tarpeidesi mukaisesti.

30 min/ 35e
45 min/ 43e
60 min/ 50e

I also teach in English. Together we can find you the best way to learn all the secrets of flute playing! Let’s have fun with music!

Yhteydenottoasi innolla odottaen

Julia Ilomäki
www.juliailomaki.com
[email protected]

 

☎   0505015595






Oppiaineet:
Musiikki

Nimi:
Julia Ilomäki

Puhelinnumero:
0505015595

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
28 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
50 EUR

Lisätty:
perjantai 11. helmikuuta 2022 klo 18.49
(2 vuotta sitten)

Päivitetty:
sunnuntai 10. joulukuuta 2023 klo 22.19
(3 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
2852 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Musiikin opettajat
Opettajat Taka-Töölö
Opettajat Lapinlahti
Opettajat Kerte
Opettajat Helsinki
Opettajat Espoo
Opettajat Länsi-Pasila
Opettajat Tarvo
Opettajat Itä-Pasila