Huilunsoiton opetusta

Runeberginkatu 38, 00260 Helsinki, Suomi


Hei!

Olen Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikin maisteri, pääaineenani klassisen musiikin instrumenttiopinnot/huilu. Olen suorittanut Sibelius-Akatemiassa myös opettajan pedagogiset opinnot. Huilistina olen soittanut mm. Radion Sinfoniaorkesterissa, Helsingin Kaupunginorkesterissa sekä Suomen Kansallisoopperan orkesterissa sekä toiminut aktiivisesti freelance-muusikkona erilaisissa kamarimusiikkikokoonpanoissa keikkaillen niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa.

Minulla on opetuskokemusta jo seitsemän vuoden ajalta niin musiikkiopistoista kuin yksityisopetuksestakin. Olen opettanut sekä lapsia että aikuisia. Opetuksessani on keskeistä jokaisen oppilaan yksilöllinen huomioiminen. Opetus perustuu oppilaan omille tavoitteille ja mielenkiinnonkohteille. Voin opettaa myös muita tyylilajeja kuin klassista.

Opetuksen hinta on 35€/45 min. Myös 30 tai 60 min. soittotunnit ovat mahdollisia. Opetuksen kielenä suomi tai englanti. Ota yhteyttä, niin kerron lisää! Sähköpostini on [email protected]

Hi!

I'm a Finnish flutist and I was graduated from the Sibelius Academy in the flute performance. I have also completed the pedagogy studies in the Academy. As a flutist I have played in the Finnish Radio Symphony Orchestra, Helsinki Philharmonic Orchestra and the Finnish National Opera Orchestra and also have been working as a freelance flutist in Finland and in other European countries.

I have teaching experience for seven years in music schools and private lessons. As a teacher my main focus is on considering every students personal goals and interests. I can teach also other genres than classical music.

The price is 35€/45 min. Also 30 or 60 min. lessons are possible. I can teach either in Finnish or in English.

Please contact me for the further information! My e-mail is [email protected]
Oppiaineet:
Musiikki

Nimi:
Martta Jämsä

Puhelinnumero:
-

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
26 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Tuntihintapyyntö:
35 EUR

Lisätty:
helmikuu 1, 2020 21:18 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty:
helmikuu 1, 2020 21:18 (3 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
726 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Musiikin opettajat
Opettajat Taka-Töölö
Opettajat Lapinlahti
Opettajat Kerte
Opettajat Helsinki
Opettajat Etu-Töölö
Opettajat Espoo
Opettajat Tarvo
Opettajat Ruoholahti