Etsin Tuffi Films yritysen puolesta espanjan kielen tuutoria

Hämeenpuisto 20, 33210 Tampere, Suomi


Etsimme espanjan kielen tuutoria 28.8.-5.10. väliselle ajalle 12-vuotiaalle lapselle, joka lukee peruskoulussa pitkää espanjaa. Tavoite on tukea oppilaan espanjan opiskelua n. 5 viikon ajanjakson aikana, jolloin hän ei voi osallistua koulun normaaliin opetukseen, sillä hän toimii näyttelijänä elokuvan kuvauksissa. Oppimateriaali ja oppimistavoitteet saadaan lapsen omalta koululta.

Tarvitsisimme tuutoria alustavasti n. yksi-kaksi kertaa viikossa, tunnin kerrallaan joko aamuisin-/aamupäivisin tai iltaisin. Tapaamiset voidaan järjestää esimerkiksi lapsen majoituksessa tai elokuvatuotantoyhtiön toimistolla, jotka molemmat sijaitsevat Tampereen keskustan alueella. On mahdollista, että tuutori voisi tulla myös kuvauspaikalle.

Toivomme siis mahdollisuutta joustavaan aikatauluun, sillä tapaamisajat vaihtelevat kuvausten ajankohtien mukaan viikottain. Tapaamiset voidaan sopia aina viikoksi kerrallaan ja niissä on myös meidän puoleltamme joustovaraa.

Työ voi sopia esimerkiksi opiskelijalle tai muuta osa-aikatyötä tekevälle. Sinulla ei tarvitse olla opettajan pätevyyttä, mutta pedagokiikan opinnot tai kokemus opettamisesta, sekä lasten tai nuorten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi.

Tiedustelut ja hakemukset voi lähettää osoitteeseen: [email protected] Kerrothan sähköpostissa kerro hieman itsestäsi ja kielitaustastasi. Lähetäthän sähköpostiisi myös CV:n sekä tuntiperusteisen palkkatoiveen.

 

☎   0400649202
Oppiaineet:
Espanja

Nimi:
Emilia Jokinen

Puhelinnumero:
0400649202

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
25 vuotta

Tyyppi:
Opiskelija

Tuntihintapyyntö:
10 EUR

Lisätty:
heinäkuu 22, 2019 13:32 (4 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
366 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opiskelijat
Espanjan kielen opiskelijat
Opiskelijat Tampere
Opiskelijat Tampella
Opiskelijat Tamare
Opiskelijat Kyttälä
Opiskelijat Hatanpää
Opiskelijat Ratina