Espanjan, englannin ja saksan opetusta ydinkeskustassa

Yliopistonkatu 25, 20100 Turku, Suomi


Hei! Olen Enni, 31-vuotias vieraiden kielten opettaja ja kieliasiantuntija.

Valmistuin vuonna 2015 yliopistosta maisteriksi pääaineenani englanti ja sivuaineina opiskelin espanjaa, saksaa ja opettajan opinnot. Olen ollut opiskelijavaihdossa vuoden sekä Yhdysvalloissa että Meksikossa, ja myös työharjoittelussa Chilessä yliopiston kielikeskuksella englannin opettajana, joten puhun sekä englantia että espanjaa erittäin sujuvasti, lähes natiivin tasoisesti, ja minulla on myös kokemusta kielten eri varianteista ja maiden kulttuureista.

Olen sittemmin mm. sijaistanut kouluissa Suomessa, opettanut abikurssia, toiminut lastentarhanopettajana, työskennellyt englanninopettajana Chilessä samaisen yliopiston kielikeskuksella, sekä toiminut kieliasiantuntijana kieltenoppimissovelluksella ja myös kielipalveluyrityksessä projektikoordinaattorina. Minulla on siis kokemusta eri ikäisten opettamisesta, päiväkodista aikuisopetukseen. Tarvittaessa voin tarjota tukiopetusta myös muissa aineissa, opetuskielieni lisäksi.

Opettajana olen erittäin kärsivällinen ja lähestyn oppimista positiivisen kautta. Kuten usein sanotaankin, niin tyhmiä kysymyksiä ei ole, ja kysymällä sekä "virheitä" tekemällä oppii myös tehokkaasti uusia asioita. Pyrin etsimään oppilaalle sopivimmat ja yksilölliset työtavat sekä mielekkäitä harjoituksia, joilla päästä tavoitteisiin.

Tuntihintapyyntöni on per opetustunti / työtunti, ja opetuksen hinta riippuu haluamasi opetuksen tyypistä (yksityistunnit / tukiopetus) eli mm. opetuksen halutusta kestosta sekä suunnitteluun vaadittavasta ajasta. Oppitunnit voidaan pitää kotonani keskustassa, tai haluttaessa oppilaan kotona (jos asut kauempana, hintaan lisätään matkaveloitus).

Jos sinulla on kysyttävää minulle, niin vastaan oikein mielelläni!

HUOM! Aikataulussani on tilaa uusille oppilaille alkaen 17.2.2020.

 

☎   +358445515675


Oppiaineet:
Englanti
Saksa
Espanja

Nimi:
Enni

Puhelinnumero:
+358445515675

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
31 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Tuntihintapyyntö:
35 EUR

Lisätty:
syyskuu 5, 2019 13:15 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty:
tammikuu 7, 2020 21:25 (13 päivää sitten)

Ilmoitus katsottu:
965 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Englannin opettajat
Saksan kielen opettajat
Espanjan kielen opettajat
Opettajat Turku
Opettajat Mäntymäki
Opettajat Kähäri
Opettajat Vätti
Opettajat Lonttinen