Espanjan, englannin ja saksan opetusta Turun keskustassa tai etäopetuksena

Yliopistonkatu 20, 20100 Turku, Suomi / Skype


Hei! Olen Enni, 32-vuotias kielten opettaja ja kieliasiantuntija.

Valmistuin vuonna 2015 yliopistosta pääaineenani englanti sekä sivuaineinani espanja, saksa sekä opettajan opinnot. Olen viettänyt vaihtovuodet sekä Yhdysvalloissa että Meksikossa ja ollut harjoittelussa ja töissä Chilessä yliopiston kielikeskuksella englannin opettajana. Puhun sekä englantia että espanjaa erittäin sujuvasti ja molempien kielten eri variantit, sanastoerot sekä kulttuuritaustat ovat minulle tuttuja.

Minulla on kokemusta eri ikäisten opettamisesta, päiväkodista aikuisopetukseen. Pääopetuskieleni ovat englanti ja espanja (kaikki tasot). Saksan opetusta tarjoan ensisijaisesti alkeis- ja keskitasolla. Voin tarjota tukiopetusta myös muissa aineissa mahdollisuuksien mukaan.

Opettajana olen erittäin kärsivällinen ja lähestyn oppimista positiivisen kautta. Kuten on tapana sanoa: tyhmiä kysymyksiä ei ole, ja kysymällä sekä "virheitä" tekemällä oppii tehokkaasti uusia asioita. Pyrin etsimään oppilaalle sopivimmat, yksilölliset työtavat sekä mielekkäitä harjoituksia, joilla päästä henkilökohtaisiin tavoitteisiin, oli se sitten kielen puhumiseen rohkaistuminen tai kieliopin hiominen.

Yksityisopettamisen lisäksi olen mm. opettanut yrityspuolella englannin kursseja sekä abikursseja kirjoituksiin valmistautumista varten, sijaistanut kouluissa, työskennellyt lastentarhanopettajana, toiminut kieliasiantuntijana ja sisällöntuottajana kieltenoppimissovelluksella sekä koordinaattorina kielipalveluyrityksessä, ja lisäksi tuottanut opiskelumateriaaleja projektimuotoisesti mm. sovellusten käyttöön sekä kielioppivideoina kursseja varten.

Oppitunnin (45min) veloitus riippuu toivomastasi opetustyypistä (tukiopetus 35e + alv. / yksityisopetus 45e + alv. / keskustelutunnit 30e + alv.), eli opetukseen ja sen suunnitteluun kuluvasta ajasta. Jos toiveena on useamman oppitunnin kokonaisuus, yksityisopetukseen on mahdollista saada alennusta. Myös 2-3 hengen pienryhmätunnit ovat onnistuvat kyllä. Yrityksille hinnoittelen yksityis- ja ryhmäoppitunnit erikseen.

Oppitunnit pidän tavallisesti kotonani Turun keskustassa, tai tarvittaessa oppilaan kotona (jos asut kauempana, hintaan lisätään matkaveloitus).

Jos sinulla on kysyttävää minulle, niin vastaan oikein mielelläni!

HUOM. En vastaa puhelimeen opetustuntien aikana, joten laitathan tekstiviestin perään jos en vastaa soittoosi ja palaan asiaan. :)

 

☎   +358445515675


Oppiaineet:
Englanti
Saksa
Espanja

Nimi:
Enni

Puhelinnumero:
+358445515675

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
32 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Tuntihintapyyntö:
45 EUR

Lisätty:
syyskuu 5, 2019 13:15 (8 kuukautta sitten)

Päivitetty:
maaliskuu 7, 2020 20:09 (2 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
2040 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Englannin opettajat
Saksan kielen opettajat
Espanjan kielen opettajat
Opettajat Turku
Opettajat Mäntymäki
Opettajat Kähäri
Opettajat Vätti
Opettajat Lonttinen