Espanjan, englannin ja saksan opetusta Turun keskustassa tai etäopetuksena

Yliopistonkatu 20, 20100 Turku, Suomi / Skype


Hei! Olen Enni, 33-vuotias kielten opettaja ja kieliasiantuntija.

Tarjoan opetusta ensisijaisesti espanjan ja englannin kielissä (kaikki tasot). Voin opettaa sekä suomeksi, espanjaksi että englanniksi. Saksan opetusta tarjoan ensisijaisesti alkeis- tai keskitasolla. Voin tarjota tukiopetusta mahdollisesti myös muissa aineissa.

HUOM. Olen lomalla 16.6.-31.7.2021. Voin ottaa uusia oppilaita aikatauluuni taas elokuussa 2021.

Koulutustaustani pähkinänkuoressa:
Valmistuin yliopistosta vuonna 2015 pääaineenani englanti sekä sivuaineinani espanja, saksa sekä opettajan opinnot. Olen opiskellut sekä Yhdysvalloissa että Meksikossa vaihtovuodet, ja myös työskennellyt yliopiston kielikeskuksella englannin opettajana Chilessä. Puhun sekä englantia että espanjaa erittäin sujuvasti ja molempien kielten eri variantit, sanastot sekä kulttuuritaustat ovat minulle tuttuja.

Minulla on kokemusta eri ikäisten opettamisesta: Suomessa olen opettanut päiväkodissa, peruskoulussa, lukiossa, sekä tällä hetkellä opetan yksityisopetuksen lisäksi myös ammattiopistossa. Olen tukiopettanut useita lukiolaisia tavallisten kurssien ohella, sekä myös valmentanut abeja heidän henkilökohtaisten toiveidensa mukaan kirjoituksia varten. Monet oppilaistani ovat myös työelämässä olevia aikuisia, jotka kaipaavat englannin taitojensa virkistämistä, sujuvoittamista tai itsevarmuutta puhumiseen, esimerkiksi työnkuvan vaatimusten vuoksi tai vapaa-ajan mielenkiinnonkohteita silmällä pitäen.

Lisäksi olen opettanut mm. yrityspuolella työelämän kielitaitoon keskittyviä kursseja, valintakokeisiin valmistavia intensiivikursseja, kirjoituksiin valmistavia abikursseja, sekä sijaistanut kouluissa ja työskennellyt lastentarhanopettajana. Opettamisen lisäksi olen toiminut kieliasiantuntijana ja sisällöntuottajana kieltenoppimissovelluksella sekä koordinaattorina kielipalveluyrityksessä, ja lisäksi tuottanut opiskelumateriaaleja projektimuotoisesti mm. sovellusten käyttöön sekä kielioppivideoita ja pääsykoevalmennusvideoita yrityksille.

Opettajana olen erittäin kärsivällinen ja lähestyn oppimista positiivisen kautta. Kuten usein sanotaankin, niin tyhmiä kysymyksiä ei ole, ja kysymällä sekä "virheitä" tekemällä oppii tehokkaasti uusia asioita. Pyrin etsimään oppilaalle sopivimmat, yksilölliset työtavat sekä mielekkäitä harjoituksia, joilla päästä henkilökohtaisiin tavoitteisiin, oli se sitten kielen puhumiseen rohkaistuminen tai kieliopin hiominen.

Oppituntien (45min) hinnat:
- Yksityisopetus 55 e
- Tukiopetus 45 e
- Vapaamuotoiset keskustelutunnit 38 e
Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Oppitunnin hinta riippuu toivomastasi opetustyypistä, eli opetukseen ja sen suunnitteluun kuluvasta ajasta:
Yksityisopetus: Oppilaan omia toiveita ja tarpeita varten täysin räätälöity opetus, johon sisältyy henkilökohtainen suunnitelma oppilaan tavoitteiden mukaisesti sekä tuntien suunnittelu ja opettajan valmistelemat opetusmateriaalit ja sisällöt. Oppilas saa halutessaan hankkia kirjan itselleen, mutta se ei ole pakollinen.
Tukiopetus: Koulun tai kurssien tueksi tarkoitettu opetus, esimerkiksi yo-koetta varten valmistava opetus. Käymme läpi oppilaan materiaaleja ja tehtäviä, hyödyntäen myös tarvittaessa opettajan materiaaleja. Tuntien suunnittelu sisältyy hintaan.
Vapaamuotoiset keskustelutunnit: Vapaata keskustelua oppilaan itse (tai vaihtoehtoisesti myös opettajan) valitsemista aiheista vapaamuotoisesti, ei etukäteissuunnittelua.

Jos toiveena on useamman oppitunnin kokonaisuus, yksityisopetustuntien hintaan on mahdollista saada alennusta. Myös 2-3 hengen pienryhmätunnit ovat mahdollisia. Yrityksille hinnoittelen yksityis- ja ryhmäoppitunnit erikseen.

Opetuskerran suositeltu kesto: Lapset ja nuoret 45-60 min, lukio-/ammattikouluikäiset 60-90 min, aikuisopiskelijat 75-90 min.
Opetuspaikka: Kotonani Turun keskustassa, tarvittaessa oppilaan kotona (jos asut kauempana, hintaan lisätään matkaveloitus) tai etänä.
Opetuksen ajankohta: Arkipäivisin päiväsaikaan, iltapäivisin ja illalla (yleensä aikavälillä 10 - 20). Ilta-ajat ovat useimmiten varatuimpia.

Jos sinulla heräsi vielä kysyttävää minulle, niin vastaan oikein mielelläni! :)

Voit ottaa minuun yhteyttä tämän sivuston sähköpostilomakkeen kautta. Vastaan yhteydenottoihin 1-5 työpäivän kuluessa.
Oppiaineet:
Englanti
Saksa
Espanja

Nimi:
Enni

Puhelinnumero:
-

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
33 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Tuntihintapyyntö:
45 EUR

Lisätty:
syyskuu 5, 2019 13:15 (1 vuosi sitten)

Päivitetty:
kesäkuu 4, 2021 16:05 (1 kuukausi sitten)

Ilmoitus katsottu:
4645 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Englannin opettajat
Saksan kielen opettajat
Espanjan kielen opettajat
Opettajat Turku
Opettajat Mäntymäki
Opettajat Kähäri
Opettajat Vätti
Opettajat Lonttinen