Englanninkielen yksityisopetusta

Fredikanterassi 3B, 00520 Helsinki, Suomi


Moi.

Olen 38v. asiantuntijaorganisaatiossa johtotehtävässä työskentelevä perheenisä. Asun Helsingin Pasilassa. Koulutukseltani olen KTM.

Työurani olen tehnyt liki täysin suomenkielisissä tehtävissä, joten arki ei ole vuosiin sisältänyt aktiivista englannin kielen harjoittamista - taidot ruostuu ja siksi haluan aloittaa henkilökohtaisen opintomatkan. Haen pitkäaikaista englanninkielen opettajaa.

Haluan kytkeä opiskelun osaksi arkea ja siksi toivon opiskelukokonaisuuden koostuvan pienistä paloista. Esim. sanaston viikoittainen opettelu appin kautta, artikkelin itsenäinen lukeminen ja siitä keskustelu kävelylenkin aikana Helsingissä, viikoittainen sähköpostittelu tms. - opiskelu pieninä ja säännöllisinä paloina osana jokaista viikkoa, pitkäjänteisesti.

Toivon opettajaltani kokemusta henkilökohtaisten oppimiskokonaisuuksien suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Hyviä vuorovaikutustaitoja. Halua ja mahdollisuutta pitää opetushetkiä virka-ajan ulkopuolella, joskus ehkä viikonloppuisin? Positiivista ja kannustavaa asennetta.

Todella tärkeä valintakriteeri on ”hyvä tyyppi”, sillä uskon, että hyvien oppimistulosten näkökulmasta henkilökemioiden on tärkeää mätsätä. Näin todettuna, haluan keskustella potentiaalisten opettajien kanssa ennen aloitusta - minun toiveet ja reunaehdot, sinun toiveet, reunaehdot ja ajatuksesi oppimispolustani.

Jos koet, että yllä oleva on sinulle mahdollinen ja mielenkiintoinen ”haaste”, ota ihmeessä yhteyttä. Jutellaan asiasta tarkemmin.

t. JP

 

☎   0407761682
Oppiaineet:
Englanti

Nimi:
Juha-Pekka

Puhelinnumero:
0407761682

Sukupuoli:
Mies

Ikä:
38 vuotta

Tyyppi:
Opiskelija

Tuntihintapyyntö:
15 EUR

Lisätty:
marraskuu 28, 2020 14:41 (10 kuukautta sitten)

Päivitetty:
marraskuu 29, 2020 10:50 (10 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
798 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opiskelijat
Englannin opiskelijat
Opiskelijat Pasila
Opiskelijat Kerte
Opiskelijat Helsinki
Opiskelijat Espoo
Opiskelijat Böle