Englannin opetusta rennolla otteella kaikenikäisille ja -tasoisille oppijoille (myös lukion englanti ja IELTS)

Rinnekuja 11, 33960 Pirkkala, Suomi


Haluatko parantaa englannin kielen taitoasi ja saada esimerkiksi lisää rohkeutta puhumiseen? Tarvitseeko lapsesi apua läksyissä tai muuten lisää opetusta ja apua opiskeluunsa? Onko lukiossa kova opiskelutahti ja tarvitsisi hiukan ylimääräistä apua koulun ulkopuolella?

Olen koulutukseltani englannin, historian ja yhteiskuntaopin aineenopettaja (yhteiskuntatieteiden maisteri ja humanististen tieteiden kandidaatti, olen suorittanut opettajan pedagogiset opinnot). Olen käynyt kansainvälisen IB-lukion ja opiskellut ja asunut sen jälkeen Englannissa. Olen tehnyt useita vuosia luokanopettajan ja aineenopettajan sijaisuuksia peruskoulussa ja lukiossa. Opetan tarvittaessa kaikkia peruskoulun lukuaineita ja kielistä englannin lisäksi suomea, ruotsia ja saksaa.

Kaiken ikäiset ja kaiken tasoiset opiskelijat ovat tervetulleita opiskelemaan kanssani. Voin opettaa esimerkiksi kirjoittamista, lukemista, sanastoa, ääntämistä tai puhumista ja reagointia vieraalla kielellä. Sovimme yhdessä opetuksen tavoitteista ja etenemme kullekin oppilaalle sopivaa tahtia. Minulle on tärkeää, että opetus tuntuu mielekkäältä ja että oppiminen on hauskaa ja tarjoaa onnistumisen kokemuksia, mikä kohentaa oppijan itsetuntoa.

Minulla on kokemusta kansainväliseen englannin kielen tasokokeeseen (IELTS) valmennuksesta. Myös lukiolaisia olen opettanut useampia. Pystyn auttamaan kaikilla englannin osa-alueilla ja varmistamaan, että kurssit ja kirjoitukset sujuvat mahdollisimman hyvin.

Opetan pääasiassa etänä Teamsin välityksellä, mutta myös lähiopetus onnistuu Tampereen seudulla. Minulla on työhuone Pirkkalassa, sinnekin voi tulla opiskelemaan. Minulla on toki myös auto, joten pääsen liikkumaan tarvittaessa.

Yksityisoppilaita minulla on ollut vuodesta 2017 ja oma yksityisopetukseen erikoistunut yritys vuodesta 2021. Tuntihintoihini sisältyy ALV 24 %.

Ota minuun yhteyttä, niin keskustellaan, millaiselle opetukselle olisi tarvetta ja voin lähettää sinulle hinnastoni. Nettisivuiltani voit käydä vaikkapa lukemassa suosituksia entisiltä ja nykyisiltä oppilailtani: www.onnioppia.fi

Terv. Sanna

P.S. Teen myös käännöstöitä kielipareissa englanti-suomi ja suomi-englanti, joten jos sinulla on tarvetta pätevälle kääntäjälle, voit myös ottaa yhteyttä. Olen mm. suomentanut viisi romaania ja erilaisia lyhyempiä tekstejä (artikkeleja, todistuksia, mainoksia, nettisivuja, jne.)

 

☎   0405566736


Oppiaineet:
Suomi
Englanti
Historia
Yhteiskuntatieteet

Nimi:
Sanna Kare

Puhelinnumero:
0405566736

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
45 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
55 EUR

Lisätty:
heinäkuu 31, 2021 12:53 (1 vuosi sitten)

Päivitetty:
marraskuu 15, 2021 13:08 (9 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
1597 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Suomen kielen opettajat
Englannin opettajat
Historian opettajat
Yhteiskuntatieteiden opettajat
Opettajat Tampere
Opettajat Tamare
Opettajat Pirkkala
Opettajat Niemenmaa
Opettajat Horkkala
Opettajat Turri
Opettajat Kyösti