Englannin opetusta rennolla otteella kaikenikäisille ja -tasoisille oppijoille (myös lukion englanti ja IELTS)

Suupantie 6, 33960 Pirkkala, Suomi


Haluatko parantaa englannin kielen taitoasi ja saada esimerkiksi lisää rohkeutta puhumiseen? Tarvitseeko lapsesi apua läksyissä tai muuten lisää opetusta ja apua opiskeluunsa? Onko lukiossa kova opiskelutahti ja tarvitsisi hiukan ylimääräistä apua koulun ulkopuolella?

Olen koulutukseltani englannin, historian ja yhteiskuntaopin aineenopettaja (yhteiskuntatieteiden maisteri ja humanististen tieteiden kandidaatti, olen suorittanut opettajan pedagogiset opinnot). Olen käynyt kansainvälisen IB-lukion ja opiskellut ja asunut sen jälkeen Englannissa. Olen tehnyt useita vuosia luokanopettajan ja aineenopettajan sijaisuuksia peruskoulussa ja lukiossa. Yksityisoppilaita minulla on ollut nyt neljän vuoden ajan.

Yksityisoppilaita minulla on ollut alakoululaisista eläkeläisiin, kaiken ikäiset ja kaiken tasoiset opiskelijat ovat tervetulleita opiskelemaan kanssani. Voin opettaa esimerkiksi kirjoittamista, lukemista, sanastoa, ääntämistä tai puhumista ja reagointia vieraalla kielellä. Sovimme yhdessä opetuksen tavoitteista ja etenemme kullekin oppilaalle sopivaa tahtia. Minulle on tärkeää, että opetus tuntuu mielekkäältä ja että oppiminen on hauskaa ja tarjoaa onnistumisen kokemuksia, mikä kohentaa oppijan itsetuntoa.

Olen auttanut erästä oppilastani valmentautumaan kansainväliseen englannin kielen tasokokeeseen (IELTS), jossa osaamisvaatimukset ovat korkeat ja kielenä akateeminen englanti. Myös lukiolaisia olen opettanut useampia. Pystyn auttamaan kaikilla englannin osa-alueilla ja varmistamaan, että kurssit ja kirjoitukset sujuvat mahdollisimman hyvin.

Olen nyt vanhempainvapaalla 2-vuotiaan poikani kanssa ja teen lapseni hoidon ohella jonkin verran käännös- ja opetustöitä.

Asun Pirkkalassa. Minulla on auto, joten pääsen liikkumaan tarvittaessa Tampereen seudulla sitten, kun lähiopetusta voi taas järjestää. Opetus voi olla oppilaan kotona tai vaikkapa kirjastossa. Korona-aikana olen opettanut pääasiassa Teamsin, Zoomin tai WhatsAppin välityksellä.

Ota minuun yhteyttä, niin keskustellaan, millaiselle opetukselle olisi tarvetta, ja millaisin ehdoin voisin sitä tarjota.

Terv. Sanna

P.S. Teen myös käännöstöitä kielipareissa englanti-suomi ja suomi-englanti, joten jos sinulla on tarvetta pätevälle kääntäjälle, voit myös ottaa yhteyttä. Olen mm. suomentanut neljä romaania ja erilaisia lyhyempiä tekstejä (artikkeleja, todistuksia, mainoksia, nettisivuja, jne.)

 

☎   040 5566736


Oppiaineet:
Englanti
Historia
Yhteiskuntatieteet

Nimi:
Sanna Kare

Puhelinnumero:
040 5566736

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
44 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Etäopetuksen mahdollisuus:
Kyllä

Tuntihintapyyntö:
45 EUR

Lisätty:
huhtikuu 11, 2021 19:54 (1 kuukausi sitten)

Päivitetty:
huhtikuu 22, 2021 21:24 (23 päivää sitten)

Ilmoitus katsottu:
255 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Englannin opettajat
Historian opettajat
Yhteiskuntatieteiden opettajat
Opettajat Tampere
Opettajat Tamare
Opettajat Pirkkala
Opettajat Niemenmaa
Opettajat Horkkala
Opettajat Vähäjärvi