Englannin opetusta ja käännöstöitä 10v kokemuksella

PO Box 202,00181 Helsinki, Finland, Suomi


Olen Maria, viimeisen vuoden opiskelija Helsingin yliopistosta. Ennen opintojani Suomessa opiskelin useita vuosia Lontoon yliopistossa ja sitä ennen suoritin Helsingissä kansainvälisen IB-ylioppilastutkinnon. Puhun englantia natiivitasoisesti. Minulta löytyy kokemusta eritasoisten ja -ikäisten opiskelijoiden opettamisesta jo lähes kymmenkunta vuotta.

Opetan kielioppia, kuullun ja luetun ymmärrystä sekä keskustelu- ja esitelmätaitoja. Painotan opetuksessani erityisesti puhumista ja keskustelutaitoja.

Tunnit räätälöidään aina opiskelijan omien tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Käytän materiaalina monipuolisesti ajankohtaisuutisia ja -artikkeleita, kielioppiharjoituksia sekä interaktiivisia tehtäviä. Huomioin aina opiskelijan omat toiveet ja mielenkiinnon kohteet.

Valmennan myös lukiolaisia suomalaisen lukion YO-kokeisiin ja IB:n opetussuunnitelman englannin (IB English Language ja IB English Language and Literature) kokeisiin.

Tuntien järjestämisessä olen joustava: järjestän sekä kontaktitunteja että opetusta Skypen välityksellä. Järjestän kontaktitunteja yliopiston kirjastolla Kaisa-talossa ja vuokratussa tilassa Helsingin Laajasalossa.

Viestittele niin räätälöidään juuri sinulle sopiva opiskelupaketti!

********************************************************************************

Opetuksen lisäksi käännän monen vuoden kokemuksella dokumentteja suomesta englantiin ja englannista suomeen. Erikoisosaamistani ovat lain ja hallinnon alaan sekä tekniikan ja talouden aloihin liittyvät asiakirjat. Lisäksi käännän ja oikoluen mm. esseitä, opinnäytetöitä, graduja, jne. Kysythän käännös- ja oikolukupalveluista erikseen!


Oppiaineet:
Englanti

Nimi:
Maria V

Puhelinnumero:
-

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
27 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Tuntihintapyyntö:
25 EUR

Lisätty:
marraskuu 18, 2019 17:07 (6 kuukautta sitten)

Päivitetty:
maaliskuu 11, 2020 23:43 (2 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
1063 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Englannin opettajat
Opettajat Kruununhaka
Opettajat Kluuvi
Opettajat Kerte
Opettajat Helsinki
Opettajat Tarvo
Opettajat Kaisaniemi
Opettajat Merihaka
Opettajat Hagnäs