Englannin opetusta ja käännöstöitä 10v kokemuksella

PO Box 202,00181 Helsinki, Finland, Suomi


Hei,

Olen Maria, 26-vuotias opiskelija Helsingin yliopistosta. Ennen opintojani Suomessa opiskelin neljä vuotta Lontoon yliopistossa ja sitä ennen suoritin kansainvälisen IB-ylioppilastutkinnon Helsingissä. Puhun englantia natiivitasoisesti. Olen opettanut yksityisopiskelijoita (sekä aikuisia että lapsia ja nuoria) jo lukioajoista lähtien. Kokemusta löytyy eritasoisten ja -ikäisten opiskelijoiden opettamisesta siis jo kymmenkunta vuotta.

Opetan kielioppia, kuullun ja luetun ymmärrystä sekä keskustelu- ja esitelmätaitoja. Valmennan myös lukiolaisia suomalaisen lukion YO-kokeisiin ja IB:n opetussuunnitelman englannin (IB English Language ja IB English Language and Literature) kokeisiin.

Opetuksen lisäksi käännän monen vuoden kokemuksella erinäisiä dokumentteja suomesta englantiin ja englannista suomeen. Erikoisosaamistani ovat lain ja hallinnon alaan sekä tekniikan ja talouden aloihin liittyvät asiakirjat. Lisäksi käännän ja oikoluen mm. esseitä, opinnäytetöitä, graduja, jne. Kysythän käännös- ja oikolukupalveluista erikseen!

Tunnit räätälöidään aina opiskelijan omien tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Käytän materiaalina monipuolisesti ajankohtaisuutisia ja -artikkeleita, kielioppiharjoituksia sekä interaktiivisia tehtäviä. Huomioin aina myös opiskelijan omat toiveet ja mielenkiinnon kohteet.

Tuntien järjestämisessä olen joustava: opetan sekä Skypen välityksellä että livenä. Live-tunnit järjestän joko yliopiston kirjastolla Kaisa-talossa tai vuokratussa tilassa Helsingin Laajasalossa.

Viestittele niin räätälöidään juuri sinulle sopiva opiskelupaketti!


Oppiaineet:
Englanti

Nimi:
Maria V

Puhelinnumero:
-

Sukupuoli:
Nainen

Ikä:
26 vuotta

Tyyppi:
Opettaja

Tuntihintapyyntö:
25 EUR

Lisätty:
marraskuu 18, 2019 17:07 (2 kuukautta sitten)

Ilmoitus katsottu:
404 kertaa


Onko tämä sinun ilmoituksesi?
Osta VIP-näkyvyyttä
Uudelleenlähetä ylläpito-linkki


Jatka hakuasi:
Opettajat
Englannin opettajat
Opettajat Kruununhaka
Opettajat Kluuvi
Opettajat Kerte
Opettajat Helsinki
Opettajat Tarvo
Opettajat Kaisaniemi
Opettajat Merihaka
Opettajat Hagnäs