Valmis hallitsemaan ranskaa vaivattomasti?

Prunnintie 4, 33960 Pirkkala, Finland


Hei kaikille kielten ystäville! Valmis hallitsemaan ranskaa vaivattomasti? Liity mukaan värikkääseen kieliseikkailuun, jossa yksilöllinen oppiminen kohtaa asiantuntemuksen. Olet sitten aikuinen, opiskelija tai oppilas: yhdessä sovitamme menetelmät tarpeisiisi ja tasollesi. Säännölliset arvioinnit takaavat menestyksesi ranskan hallinnassa. Se ei ole vain kieli, se on avain menestykseesi! Tehdään ranskan unelmistasi todellisuutta.

Olen belgialainen ranskankielinen, ja olen asunut Suomessa jo 20 vuotta. Puhun sujuvasti viittä kieltä ja minulla on erinomainen tietämys menetelmistä, jotka toimivat tavoitteidesi mukaisesti. Olen työskennellyt teknisenä opettajana yliopistossa ja suorittanut "Yliopiston perus opettajan pedagogiset opinnot" -tutkinnon vuonna 2008. Olen kahden lapsen äiti, ja molemmat puhuvat sujuvasti myös ranskaa. Minulla on mahdollisuus käyttää lapsille soveltuvia oppikirjoja, sekä pienille että suuremmille lapsille.

Liity mukaan värikkääseen kieliseikkailuun, jossa yksilöllinen oppiminen kohtaa asiantuntemuksen, olet sitten aikuinen, opiskelija tai koululainen.

Palvelumaksuni perustuvat yksityistuntiin yhden henkilön kanssa, ja opetus tapahtuu verkossa. Läsnäoloni paikan päällä on mahdollista lisämaksua vastaan. Jos haluat ryhmätunteja, näitä maksuja sovitellaan tarvittaessa.

 

☎   +358401801845






Teaching subjects:
French

Name:
Kati Fonteyn

Phone number:
+358401801845

Gender:
Female

Age:
41 years

Type:
Tutor

Remote learning availability:
Yes

Hourly asking price:
50 EUR

Created:
Friday, January 12, 2024 at 9:55 AM
(3 months ago)

Views:
328 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
French tutors
Tutors in Tampere
Tutors in Tamare
Tutors in Pirkkala
Tutors in Killo
Tutors in Horkkala
Tutors in Loukonlahti