Valmis FM: Opetan psykologiaa, filosofiaa ja uskontoa lukiolaisille (myös YO-kokeisiin sekä pääsykokeisiin preppausta!) sekä kaikkia alakoulun oppiaineita :)

Tullikatu 11, 21100 Naantali, Finland


Olen ammatiltani aineenopettaja (ue, fi, ps, et) sekä luokanopettaja, ja työkokemusta löytyykin siit koulupolkujen molemmista päistä; aina pienistä eskarilaisista lukiolaisiin ja yliopiston pääsykokeisiin valmistautuviin aikuisopiskelijoihin. Täällä olen tarjoamassa yksilöllistettyä tukea ja opetusta sellaista kaipaavilla lapsille, nuorille ja aikuisille. Opetusta tarjoan joko lähiopetuksessa kasvokkain tai etäyhteyden välityksellä oppilaan toiveen/tilanteen mukaisesti.
Opetusmenetelmät ja -tekniikat pohditaan yksilöllistetysti oppilasta ajatellen ja hänen toiveidensa/tarpeidensa mukaisesti. Opetuskokonaisuuksissa voidaan keskittyä esimerkiksi yksittäisiin kursseihin tai niiden aihealueisiin, esseevastausten kirjoittamisen oikeaoppisuuteen; mihin oppilas itse haluaa panostaa, ja mihin hän tarvitsee tukea tai lisäopetusta. Opettajana olen kokenut, helposti lähestyttävä, välittävä ja kannustava! :)

 

☎   0509118132






Teaching subjects:
Finnish
Religion
Philosophy
Psychology
Other subjects

Name:
Vilma Laurila

Phone number:
0509118132

Gender:
Female

Age:
29 years

Type:
Tutor

Remote learning availability:
Yes

Hourly asking price:
25 EUR

Created:
Wednesday, January 24, 2024 at 6:31 PM
(3 months ago)

Updated:
Wednesday, January 24, 2024 at 6:31 PM
(3 months ago)

Views:
327 times


Is this your listing?
Buy VIP visibility
Resend admin link


Continue your search:
Tutors
Finnish tutors
Religion tutors
Philosophy tutors
Psychology tutors
Other subject tutors
Tutors in Naantali